Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

EVENT ME THN "WARNER BROS"


     Οι "Έλληνες Κένταυροι" με χαρά απεδέχθησαν μιαν ιδιαιτέρως τιμητική πρόταση από την εταιρεία "Warner Bros" για την μύηση δύο εκλεκτών προσώπων της στην Παραδοσιακή Τοξοβολία.


     Οργανωτικός υπεύθυνος για την υλοποίηση της προτάσεως της "Warner Bros" ορίσθηκε από τον Αρχηγό των "Ελλήνων Κενταύρων" ο Εκπαιδευτής Μάριος Ευθυμιάδης.


     Χθές, Κυριακή, 29η Απριλίου 2018 σε μία σκιερή πλαγιά του Λυκαβηττού με θέα το αθηναϊκό λεκανοπέδιο, οι "Έλληνες Κένταυροι" υπεδέχθησαν τους δύο φιλοξενουμένους τους και, σε εφαρμογή του προγράμματος που είχε εκπονήσει με άριστο επαγγελματισμό ο Εκπαιδευτής Μάριος Ευθυμιάδης όχι μόνον τους μύησαν στην Παραδοσιακή Τοξοβολία αλλά και τους έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την εγκαρδιότητα των Ελλήνων για τους οποίους κάθε ξένος προστατεύεται από τον, πάντοτε, τιμώμενο Ξένιο Δία.


     Ο Εκπαιδευτής των "Ελλήνων Κενταύρων" με τα άριστα Αγγλικά του, ως καθηγητής και της συγκεκριμένης γλώσσας, εισήγαγε τους δύο φιλοξενουμένους μας στο πνεύμα της Ομάδος μας αλλά και στην Παραδοσιακή Τοξοβολία, επεξηγώντας τους και όλα τα απαραίτητα για την ασφαλή και επωφελή χρήση του Τόξου.


     Παραλλήλως, ένα μικρό άγημα προχωρημένων Τοξοτών των "Ελλήνων Κενταύρων" το οποίο είχε οργανωθεί κινητοποιημένονο με ατομικές προσκλήσεις", εμψύχωνε τους δύο φιλοξενουμένους μας με συνεχείς επιδείξεις ασκήσεων ώστε οι επισκέπτες μας να έχουν οπτική "εικόνα" και να διευκολυνθούν στην κατάκτηση των δεξιοτήτων της Τοξοβολίας.


     Ένα ωραίο παιγνίδι κινητικών ασκήσεων είχε σχεδιασθεί ώστε αυτή η εμψύχωση των φιλοξενουμένων μας να είναι ακόμη αποτελεσματικότερη, δημιουργώντας μια χαλαρότητα και ευχάριστη διάθεση επάνω στον ιστορικό, κατάφυτο, αθηναϊκό λόφο.


     Και για όλους μας ήταν πραγματική απόλαυση να βλέπουμε τους δύο επισκέπτες μας να μας συναγωνίζονται επιτυχέστατα σε όλο το πρόγραμμα.


     Υπό την συνεχή διδασκαλία του Εκπαιδευτή μας, οι δύο ξένοι έδειξαν να "αφομοιώνονται"  από το χαρούμενο, αυτό, παιγνίδι και να ανταποκρίνονται γρήγορα σε επιτυχείς τοξεύσεις εν κινήσει.


     Οι δύο φιλοξενούμενοί μας όχι μόνον κατάφεραν να ανταποκριθούν τέλεια στην τέχνη του Απόλλωνος, την Τοξοβολία, αλλά και άρχισαν να απολαμβάνουν  τις τοξεύσεις τους επευφημούμενοι από τους παρόντες "Έλληνες Κενταύρους".


     Μέσα σε έναν ομαδικό ενθουσιασμό πολύ σύντομα κανείς "ξένος" δεν υπήρχε στη Γραμμή Βολής και όλοι μαζύ, μια ενθουσιώδης παρέα, συνειδητοποίησαν ότι είχε περάσει ένα διασκεδαστικό αλλά και ψυχωφέλιμο δίωρο σε ένα από τα πλέον ενεργειακά και αντιπροσωπευτικά σημεία μιας Αθήνας που, δυστυχώς, δεν το ξέρουν πολλοί. 


     Και απέραντη η χαρά όλων όταν οι δύο "νεοφώτιστοι" τόξευσαν στην 'αγκαλιά" μιας  Γραμμής Βολής που τους παρατηρούσε με θαυμασμό. 


     Στο τέλος, η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" προσέφερε στους δύο φιλοξενουμένους μας από ένα χειροποίητο βέλος το οποίο φιλοτέχνησε ειδικώς γι αυτούς ο Συνασκούμενός μας Πρωτεσίλαος, με την ευχή τα βέλη των προσδοκιών τους να βρίσκουν πάντα το στόχο τους.


     Και με τις τυπικότητες να έχουν παραμεσριστεί, αποχαιρετίσαμε τους αγαπημένους μας επισκέπτες με την ελπίδα κάποτε να τους έχουμε και πάλι ανάμεσά μας, να χαρούμε από κοινού τα Τόξα του Απόλλωνος και της Αρτέμιδος.


     Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" ευχαριστεί την "Warner Bros" για την τιμητική επιλογή της συνεργασίας μας, ευχόμενη καλήν επιστροφή των δύο εκλεκτών της προσώπων και προσβλέποντας σε μία νέα συνεργασία.



Πλήρες φωτογραφικό λεύκωμα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.