Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

MARION AUFFRAY 91,5%


     Σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό περί Εξετάσεων της Σχολής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" και κατόπιν προτάσεως του Εκπαιδευτή της και Αρχηγού της Ομάδος μας Εφιπποτοξότη Κωνσταντίνου Δαμιανάκη, το πρωί της 11ης Μαίου 2017 στο Ιππευτήριο της Ομάδος μας έγινε η δημόσια εξέταση για την διαπίστευσή της ως Εφιπποτοξότριας της Συνασκουμένης μαθήτριας της Σχολής μας Marion Auffray.


     O Αρχηγός της Ομάδος μας και Εκπαιδευτής της εξετασθείσας προετοίμασε την μαθήτριά του με μεγάλη επιμέλεια ακόμη και κατά την τελευταία στιγμή προ της εξετάσεως με ασκήσεις στατικής και βαδιστικής Τοξοβολίας.


     Εν συνεχεία η εξετασθείσα εφίππευσε και προθέρμανε τον Ίππο της με απλές προσομοιώσεις και χωρίς καμία δοκιμαστική τόξευση.


     Ακολούθησαν οι έξι καλπαστικές διαδρομές με ισάριθμες τοξεύσεις όπου η εξετασθείσα κατάφερε την ανώτατη επίδοση του 100%, κάτι που μας θύμισε τον προκάτοχο της επιδόσεως Εφιπποτοξότη Μηνά Τσομπανιάν.


     Ευστοχότατη η εξετασθείσα κατάφερε όχι μόνον να θέσει και τα έξι βέλη της εντός στόχου αλλά και να κατακτήσει και βαθμολογία.


     Τα Στελέχη της Ομάδος και η εξετασθείσα έφιππη απαθανάτισαν την επιτυχία πλάι στον στόχο πριν συνεχισθεί η εξεταστική διαδικασία με την θεωρητική εξέταση των προφορικών.


     Η εξετασθείσα, ακολούθως, απήντησε στις ερωτήσεις τις οποίες της έθεσε ο Αρχηγός της Ομάδος και Εκπαιδευτής της και ακολούθησε η γραπτή δοκιμασία σε επιπλέον ερωτήσεις.


     Αν και Γαλλίδα η εξετασθείσα μιλά απταίστως την Ελληνική και προτίμησε να απαντήσει γραπτώς στην Ελληνική χωρίς καμία ιδιαίτερη δυσκολία.


     Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γραπτά της εξετασθείσας στην Ελληνική είναι απολύτως ορθογραφημένα και προκαλεί εντύπωση η ελληνομάθεια αυτής της εξαιρετικής Συνασκουμένης η οποία, εκτός από εξαιρετική Αμαζόνα διαθέτει και τάλαντο γλωσσομαθείας.


     Οι Συνασκούμενοι της εξετασθείσας περίμεναν υπομονητικά  και την ολοκλήρωση της γραπτής της δοκιμασίας πριν την αγκαλιάσουν και την συγχαρούν εγκαρδίως για τις εξαιρετικές επιδόσεις της αλλά και την ευγένεια του χαρακτήρος της που κοσμεί την Ομάδα μας.


     Υπερήφανος και ο Ιδρυτής της Ομάδος που παρέλαβε από τον Αρχηγό την βαθμολογία πριν ανακοινώσει πανευτυχής ότι η Marion Auffray συγκέντρωσε το τελικό αποτέλεσμα επιτυχίας 91,5%, συγχαίροντας την εξετασθείσα, τον Εκπαιδευτή της Κωνσταντίνο Δαμιανάκη και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" προς τον Ίππο Sir Oswald Mosley και τον Ομιλάρχη κ. Τάσο Μυλωνάκο ο οποίος παραμένει ανεκτίμητο "στήριγμα" των προσπαθειών όλων μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.