Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016


ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Κυριακή, 26η Ιουνίου 2016


     Επιδιώκοντας να διευκολύνουμε τα Μέλη των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" να γνωρίσουν σημαντικά ιστορικά μέρη της Πατρίδος μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος σε εποχές δύστοκες, μετά τις προηγούμενες εκδρομές μας στη Σπάρτη-Μυστρά και Ναύπλιο, την μεταπροσεχή Κυριακή 26η Ιουνίου 2016 διοργανώνουμε ομαδική ημερήσια εκδρομή στο Μεσολόγγι με κόστος συμμετοχής 16 ευρώ.


     Το πούλμαν θα ξεκινήσει, όπως πάντα, από την οδό Πανεπιστημίου 56 (ΡΕΞ) στις οκτώ το πρωί και θα επιστρέψει το βράδυ περίπου στις οκτώ.


     Οι εκδρομείς μας θα μπορέσουν να επισκεφθούν τα πολλά ιστορικά αξιοθέατα της πόλεως του Μεσολογγίου με πρώτιστο τον Κήπο των Ηρώων, αλλά και την ιστορική Καλυδώνα και την αρχαία Πλευρώνα. 


     Προβλέπεται απογευματικό μπάνιο σε προσεκτικά επιλεγμένη παραλία της λιμνοθάλασσας και φαγητό σε οικονομική αλλά πολύ ποιοτική ταβέρνα του Μεσολογγίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι, στη προηγούμενη εξόρμησή μας οι εκδρομείς μας γευμάτισαν στο αρχαιότερο εστιατόριο της Ελλάδος, στη πόλη του Ναυπλίου.


    Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" θεωρούμε ότι η γνώση της Πατρίδος μας και της Ιστορίας της αποτελεί απότιση χρέους ελευθέρων Πολιτών όχι μέσα στο στενό, όσο και αυτονόητο, εθνικό πλαίσιο αλλά και έναντι της παγκόσμιας ιστορικής επιγνώσεως την οποία αγγίζει η Ελλάδα καθ' όλη τη διάρκεια της υπάρξεώς της. 


     Έτσι, συνιστούμε σε όλα τα Μέλη μας να λαβαίνουν μέρος στις εκδρομές που διοργανώνουμε προσεκτικά εξασφαλίζοντας την καλύτερη σχέση αποκτήσεως Παιδείας αλλά και εκδρομικής απολαύσεως με το χαμηλότερο κόστος.


     Θα ακολουθήσουν και άλλες καλοσχεδιασμένες ημερήσιες (και όχι μόνον...) εκδρομές σε ιστορικούς τόπους της Πατρίδος μας με πολύ υψηλή ποιότητα και χαμηλό κόστος ειδικώς για τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ".



Κρατήσεις θέσεων-πληροφορίες: 6975425546





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.