Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ




                            

     Mία ιδιαιτέρως τιμητική πρόσκληση για συμμετοχή σε διεθνείς Αγώνες δέχθηκαν οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" προκειμένου να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Έφιππη Τοξοβολία από την Ουγγαρέζα Πρωταθλήτρια, Εφιπποτοξότρια Tímea Gál, διευθύντρια της Εφιπποτοξοτικής Σχολής "The Way of Archery School" και το Ουγγρικό Πολιτιστικό  Ίδρυμα "Julianus Barát Alapítvány"  οι οποίοι συνδιοργανώνουν τους Αγώνες "HUNOCHA 2014" από 5ης έως 12ης Ιουλίου 2014 στη πόλη Verőce της Ουγγαρίας. Στους Αγώνες αυτούς θα συμμετάσχει ο Αρχηγός της Ομάδος Δημήτριος Π. Χρήστου (Αρπάλυκος), η Υπαρχηγός της Ομάδος Χαρά-Σαμπρίνα Πολυζοπούλου και ο Εφιπποτοξότης Γεώργιος Τροβάς.


Δημήτριος Π. Χρήστου



Χαρά-Σαμπρίνα Πολυζοπούλου



Γεώργιος Τροβάς

     Οι Αγώνες θα διεξαχθούν σε ειδικά διαμορφωμένο αγωνιστικό χώρο στη Κοιλάδα Verőce, Lósi völgy, μια μαγευτική περιοχή στη «στροφή» του Δουνάβεως και μέσα στο πλαίσιο της δι-Ευρωπαϊκής διοργανώσεως «Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΓΓΡΟΥΣ - ΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ».


     To πρόγραμμα θα είναι εντυπωσιακό και θα περιλαμβάνει:

     Σάββατο, 5η Ιουλίου: Άφιξη των Αθλητών από 12 Χώρες.

     Κυριακή, 6η Ιουλίου: Το πρωί παρέλαση στη πόλη και ολοήμεροι Αγώνες Παραδοσιακής Τοξοβολίας. Το βράδυ μουσική συναυλία με το διεθνούς φήμης Ουγγρικό συγκρότημα «Ismerős Arcok».

Ismerős Arcok

     Δευτέρα, 7η Ιουλίου: Ξενάγηση στην γειτονική ιστορική πόλη Visegrád, πρώτη πρωτεύουσα (1009) και έδρα Ηγεμόνος (1338), ιππική παρέλαση το απόγευμα, Αγώνες Παραδοσιακής Τοξοβολίας και το βράδυ διασκέδαση με Ούγγρικους παραδοσιακούς χορούς και μουσικές.

     Τρίτη, 8η Ιουλίου: Επιδείξεις εφίππων ικανοτήτων, εξάσκηση στην Έφιππη Τοξοβολία και το βράδυ χαλάρωση με Ούγγρικους παραδοσιακούς χορούς και μουσικές.

     Τετάρτη, 9η Ιουλίου: Έφιππες επιδείξεις Ουσσάρων, εξάσκηση στην Έφιππη Τοξοβολία και το βράδυ συναυλία με το διεθνούς φήμης φολκλορικό Ούγγρικο συγκρότημα  «Ηarghita Nemzeti Szekely».

     Πέμπτη, 10η Ιουλίου: Αγώνες εφίππων τεχνικών, Αγώνες Έφιππης Τοξοβολίας και το απόγευμα παραδοσιακοί χοροί “ Rizgetős ” (Σερβία).

     Παρασκευή, 11η Ιουλίου: Παρέλαση των Ουσσάρων Eszterházy, Αγώνες Έφιππης Τοξοβολίας και το βράδυ διασκέδαση με το Αυστριακό χορευτικό συγκρότημα «Virgonc».

     Σάββατο, 12η Ιουλίου: Έφιππη παρέλαση στη πόλη, Αγώνες Έφιππης Τοξοβολίας και λήξη με συναυλία Csikzenekar και χορούς από τη Μολδαυία.

   Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ευχαριστεί θερμά τους δύο συνδιοργανωτές των Αγώνων "HUNOCHA 2014" για την φιλόφρονα, δωρεάν, πρόσκληση του Αρχηγού μας και εύχεται στον Αρχηγό των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" Αρπάλυκο, την Υπαρχηγό μας Χαρά-Σαμπρίνα Πολυζοπούλου και τον Εφιπποτοξότη Γεώργιο Τροβά να εκπροσωπήσουν, όπως πάντα, επάξια την Ελλάδα στη κορυφαία πολεμική τέχνη της Έφιππης Τοξοβολίας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.