Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΦΥΣΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ


     Δώδεκα νέα Ελληνόπουλα, αποφάσισαν να αφιερώσουν ένα κυριακάτικο πρωινό όχι στην "καφετέρια" αλλά στη γνωριμία με τον Ίππο και το Τόξο, μέσα σε ένα φυσικό τοπίο του Υμηττού, στη Κοιλάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".


     Δώδεκα ακαδημεικοί Έλληνες Πολίτες, με αισθητική προσέγγιση ζωής, επέλεξαν τη φυσική χαρά της ασκήσεως αντί της καφείνης του "φραπέ", για να εισχωρήσουν στη καταγωγή του ανθρώπινου Πολιτισμού που υπήρξε ο Ίππος και το Τόξο.


     Με την σοβαρότητα της Σχολής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ", με την υπέροχη "Δασκάλα" μας την τετράποδη "Άρια" και τον Εκπαιδευτή Μηνά Τσομπανιάν, όπως και με τον Σπυρίδωνα Νικόλη (Πρωτεσίλαο) στη Τοξοβολία και τον βοηθό τους τον Γεώργιο Μυλωνόπουλο, οι δώδεκα φιλοξενούμενοί μας κατάφεραν μέσα στις τρεις ώρες αυτού του ηλιόλουστου κυριακάτικου πρωινού να μυηθούν στην Ιππική, στη Τοξοβολία αλλά και στην Έφιππη Τοξοβολία τοξεύοντας, τελικώς εν κινήσει πάνω από τη ράχη του Ίππου, με πλήρη ασφάλεια και χωρίς κανένα απολύτως απρόοπτο, αν και η εμπειρία τους αυτή ήταν για όλους πρωτόγνωρη.


     Καλοσχεδιασμένη αυτή η ημερίδα από τον αναπληρωτή Αρχηγό Ομάδος Μηνά, κύλησε χωρίς να κάνει καμία "κοιλιά" γοργά και με πλήρη ασφάλεια για όλους.



     Ο μεν Μηνάς ανέλαβε να μυήσει τους αγαπημένους φιλοξενουμένους μας στην Ιππική χειριζόμενος την εκπληκτική Άρια η οποία σεβάσθηκε με σοφία Φύσεως τις εύλογες φοβικές επιφυλάξεις όλων των σημερινών μαθητών της.


     Ο δε Πρωτεσίλαος με τη βοήθεια του Γεωργίου ανέλαβαν την εισαγωγή στη Παραδοσιακή Τοξοβολία των επισκεπτών μας, ώστε να προετοιμασθούν σωστά για την εφαρμογή της από του Ίππου, εν κινήσει.


     Ο Ίππος μας εξέπληξε για άλλη μια φορά ως Ίππος Σχολής με τις άριστες και πέραν πάσης προσδοκίας αντιδράσεις του, εξαλείφοντας τους φόβους των μαθητών της μέχρι σημείου να δείχνει περισσότερο "κουρδισμένη" παρά φυσικό πλάσμα.


     Παρατηρήσαμε ότι όλοι οι σημερινοί μαθητές μας, μα όλοι (!), αν και πλάσματα των τσιμεντοπούλεων και του -κακώς εννοουμένου- "σχολείου" δεν επέτρεψαν στους εαυτούς τους την αναγνώριση της προτεραιότητος στο φυσικώς ζειν και αμέσως, κοντά μας, συνδέθηκαν με όλο το φυσικό πλαίσιο της πολεμικής τέχνης της Έφιππης Τοξοβολίας.


     Η χρεωκοπημένη σχεδίαση μιας παρακμιακής καθημερινότητος που πέτυχε η μεταπολεμική διεθνής "κοινωνία" δείχνει ότι παρά την εξαθλίωση δεν κατάφερε να αλλοιώσει το φυσικό κύτταρο των Πολιτών της οι οποίοι, σε κάθε ευκαιρία, μπορεί να συμπεριφερθούν φυσιολογικά και με υγιείς αντιδράσεις, οπότε σημασία έχει όσοι ενδιαφερόμαστε για την διατήρηση της κοινωνικής υγείας των Συνανθρώπων μας (εν αντιθέσει με αυτούς που τους θέλουν αρρώστους ώστε να τους υποχειριάζουν) να παρέχουμε αυτές τις ευκαιρίες αναζωογονήσεως του φυσιολογικού "εαυτού" των Συνανθρώπων μας. 


     Και αυτή τη φορά είχαμε και πάλι την ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε την  π ο λ ι τ ι κ ή  παρέμβαση των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" στη σύγχρονη Ελληνική (και όχι μόνον...) Κοινωνία, με τον εκφυσικισμό και οξυγόνωση των δώδεκα Συνελλήνων μας! Διότι "Πολιτική" δεν είναι ο εκχυδαϊσμός της κομματικής κΕνοβουλευτικής ψηφοθηρίας αλλά ο εκφυσικισμός των Κοινωνιών ο οποίος άγει στην καθαρότητα της σκέψεως ως παράγοντος απαραίτητου χρηστής κοινωνικής οργανώσεως και διαχειρίσεως κοινωνικών ζητημάτων. 


     Και η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ", εκφυσικοποιώντας τα Μέλη της και οξυγονώνοντάς τα, υπηρετεί κατά τον πλέον ουσιώδη τρόπο τον ανθρώπινο Πολιτισμό, δηλαδή, τον πραγματικό πυρήνα της ενάρετης Πολιτικής, ουδεμία σχέση έχουσας με ό,τι ο σύγχρονος άνθρωπος μπορεί να εννοεί, εσφαλμένα, ως "πολιτική". 


    Έτσι, με την ευφυία και τις ικανότητες ως πραγματικών Ελλήνων των μαθητών μας, την αξιοπιστία του ευγενέστατου Ίππου μας, την άριστη οργάνωση εκ μέρους του αναπληρωτή Αρχηγού Ομάδος της όλης ημερίδος αλλά και το πνεύμα της Σχολής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ", στο τέλος απολαύσαμε τους πρωτοείσακτους στην Έφιππη Τοξοβολία επισκέπτες μας σε αποτελέσματα πέραν πάσης προσδοκίας! 


     Άθελά τους, τα παιδιά που βρέθηκαν κοντά μας σήμερα μας δίδαξαν και πάλι την μεγάλη σημασία της πειθαρχίας στις εντολές του Εκπαιδευτή και το χρέος της απαρέγκλιτης εφαρμογής των εκπαιδευτικών κατευθύνσεων, προκειμένου να επιτευχθεί το εκπαιδευτικό προσδοκώμενο.


     Όλοι οι νεαροί Έλληνες που βρέθηκαν σήμερα κοντά μας επιβεβαίωσαν ότι η Φυλή μας διαθέτει ευγένεια ψυχής και ανεξερεύνητες ικανότητες οι οποίες, όταν ανακαλυφθούν, καταλήγουν σε λαμπρό ομαδικό αποτέλεσμα.


     Και, αν αυτό μπορούσαν να το κατανοήσουν οι μελλοντικοί Πολίτες αυτής της καταραμένης χώρας θα απελευθερώνονταν από τον ζυγό υποχειριαστικών αλλογενών δογμάτων και ξενόδουλων κομμάτων, απαιτώντας το δικαίωμα στην υγεία και στην οξυγόνωση αντί της δουλείας υπό τις συστημικές "λαιμητόμους", εντός και εκτός (Β)ουλής των Ελλήνων.


     Οι τρεις ώρες που χαρήκαμε με τη συγκεκριμένη ομάδα ήταν για μας ένα ακόμη βάλσαμο εμπιστοσύνης στα νέα Ελληνόπουλα ως συνέχειά μας εν μέσω μιας τρικυμίας την οποία εμείς οι παρερχόμενοι τους επεφυλάξαμε ως μόνο, τραγικό, κληροδότημα!


     Κι όταν αποχαιρετούσαμε τους εξαιρετικούς, αυτούς, φίλους μας, ήμασταν ακόμη πιο αισιόδοξοι για το μέλλον της Πατρίδος μας, παρά τις δύστοκες στιγμές της ανάξιας για μιαν Ελλάδα, παρούσας συγκυρίας. 



Το πλήρες φωτογραφικό λεύκωμα όλης, αυτής, της εκπαιδευτικής ημερίδος βρίσκεται εδώ: 

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.