Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΕΟΥ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΗ 
3ης Ιουλίου 2016


     Ακούγεται κοινότυπο έως περιττό το ότι ακόμη μία προκηρυχθείσα εξέταση νέου Εφιπποτοξότη ολοκληρώθηκε με αναμενόμενη επιτυχία, αλλά ακριβώς αυτό συνέβη με τη σημερινή εξέταση του "ΕΛΛΗΝΟΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ" Μηνά Τσομπανιάν ο οποίος από σήμερα εντάσσεται στην Οικογένεια των Ελλήνων Εφιπποτοξοτών, έχοντας καταγάγει μία λαμπρή νίκη η οποία δείχνει την συνεχή πρόοδο της μοναδικής Ομάδος Έφιππης Τοξοβολίας στη χώρα μας!


     Όλοι οι μαθητές της Σχολής μας υφιστάμενοι μιαν εκπαίδευση εξαιρετικώς καλοσχεδιασμένη και  απαιτητική, καταλήγουν κατά κανόνα στο να καταργούν τη σημασία των εξετάσεων αφού, όλοι, αναδεικνύονται υπερεπαρκείς στις πρακτικές αλλά και θεωρητικές εφιπποτοξοτικές απαιτήσεις πολύ πριν κληθούν προς τελικήν εξέταση! Το ίδιο συνέβη και με τον Μηνά Τσομπανιάν ο οποίος από καιρού, κατά την διάρκεια των μαθημάτων του, είχε κριθεί επαρκέστατος ως μέλλων Εφιπποτοξότης και μόνον οι προσωπικές του μετριόφρονες επιφυλάξεις τον κρατούσαν μακράν της τελικής δοκιμασίας η οποία σήμερα έλαβε χώρα στο Ιππευτήριο των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" επί παρουσία του Ιδρυτή της Ομάδος και του Εκπαιδευτή του, με άριστο αποτέλεσμα.



     Ένας πολύ σπάνιος ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟΣ χαρακτήρας δομημένος στους άξονες της Πολεμικής Αρετής, της αριστοκρατικής υψιπετείας, της υπαρξιακής σεμνότητος, αλλά και των επί μέρους ατομικών δεξιοτήτων, από σήμερα, φέρει τον τίτλο του "Εφιπποτοξότη", με το κύρος που του προσδίδει η Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"!


     Το αποτέλεσμα των, εξεταστικών, καλπαστικών τοξευτικών του εφορμήσεων έδειξε ότι ο Μηνάς Τσομπανιάν υπήρξε όχι απλώς ακόμη ένας άξιος μαθητής του Εκπαιδευτή του Αρπάλυκου, αλλά και ένα ακόμη μέλλον Στέλεχος της Ομάδος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" προοριζόμενο να συντελέσει στην ανάκτηση της ψυχοπνευματικής ισορροπίας δια της Έφιππης Τοξοβολίας των, δικών του, μελλοντικών μαθητών!  


     Ανταποκρινόμενος και στις πολύ υψηλές εξεταστικές απαιτήσεις για την απόκτηση του τίτλου του "Εφιπποτοξότη", ο Μηνάς Τσομπανιάν διεκρίθη και στις γραπτές θεωρητικές εξετάσεις οι οποίες, σήμερα, ακολούθησαν την πρακτική εξέταση εντός του Ιππευτηρίου.


     Ο εξετασθείς απήντησε με ...ιππικότατην οξυδέρκεια στις τεθείσες από τον Ιδρυτή της Ομάδος και από τον Εκπαιδευτή του σύνθετες ερωτήσεις και τα γραπτά του τα οποία θα αρχειοθετηθούν, όπως και όλα τα γραπτά των μέχρι σήμερα Εφιπποτοξοτών θα κοσμούν την Ελληνική Ιππική με την συνειδητή προσπάθεια ενός ακόμη Ελληνόπουλου να φανεί αντάξιος του Ξενοφώντος-Προγόνου μας!


     Με την ίδιαν επιτυχία ο Μηνάς Τσομπανιάν απήντησε σε όλες τις ερωτήσεις των προφορικών θεωρητικών εξετάσεων! 


     Με στρατιωτική ψυχοπνευματική πειθαρχία και συγκρότηση, ο Μηνάς Τσομπανιάν απέδειξε ότι δύναται επαξίως να θεωρείται ως Ιππέας και, μάλιστα, απόφοιτος, πια, της Σχολής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" όπως όλοι οι προηγούμενοι απόφοιτοί μας, εν ενεργεία Εφιπποτοξότες.


     Με ευγένεια, τυπικότητα αλλά και χιούμορ, ο Μηνάς Τσομπανιάν έδωσε σε όλους μας σήμερα τη χαρά ενός άξιου Εφιπποτοξότη της Ομάδος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" αλλά, κυρίως, ενός αυθεντικού Έλληνος σπανίου εν μέσω μυρίων γραικύλων μιας κοινωνίας επιθανατίως ρεγχούσης υπό την κατάρα της απεμπολήσεως των φυλετικών και εθνικών Αξιών της!


     Ιδιαιτέρως αλλά και ευλόγως ικανοποιημένος και υπερήφανος από το εξεταστικό αποτέλεσμα ο Εκπαιδευτής του Αρπάλυκος, μετά το πέρας της σημερινής δοκιμασίας χάρισε το ατομικό του Τόξο στον μέχρι σήμερα μαθητή του Μηνά Τσομπανιάν, συγχαίροντάς τον και ευχόμενος σύντομα να τον διαδεχθεί στη θέση του Εκπαιδευτή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ", δικαιώνοντας την προβλεπόμενη διαδικασία που θέλει κάθε αποφοιτούντα της Σχολής να ορίζεται και ως "Εκπαιδευτής υπό επίβλεψη".  


     Ο Ιδρυτής της Ομάδος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" και Πρόεδρος του Δ.Σ. της, επιβλεπούσης, "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ", συγχαίρει τους Γονείς του, από σήμερα, Εφιπποτοξότη και Εκπαιδευτή υπό επίβλεψη Μηνά Τσομπανιάν, τον ίδιο, αλλά και τον Εκπαιδευτή του Αρπάλυκο για τη λαμπρή κατάληξη των προσπαθειών ακόμη ενός "ΕΛΛΗΝΟΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ", αισθανόμενος πλήρη ικανοποίηση για την αποτελεσματικότητα αυτής της μοναδικής έφιππης πολεμικής Ομάδος η οποία μεταλαμπαδεύει ανώτερες Αξίες με κυρίαρχη την Πολεμικήν Αρετή των Ελλήνων Στρατιωτών της Αναγεννήσεως στα Μέλη της, σε μία άρρηκτην "αλυσίδα" γενεών!   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.