Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΓΧΕΜΑΧΑ


     Με ολοένα και πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο συνεχίζονται για έκτη εβδομάδα τα μαθήματα Αυτοάμυνας του Νίκου Καπλατζή, ειδικώς για τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ".


     Με τον καιρό να γίνεται συνεχώς και πιο φθινοπωρινός αναγκάζοντας τον αναπληρωτή Αρχηγό Ομάδος να θυμάται τη ...κουκούλα του, τα μαθήματά μας γίνονται πραγματική απόλαυση στο καταπράσινο τοπίο, στη καρδιά της Αθήνας.


     Το ιδανικό σημείο της ασκήσεώς μας όχι μόνον ευνοεί την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση αλλά και αναπτύσσει έναν ομαδικό δυναμισμό ο οποίος δεν καταλήγει απλώς στην άσκηση στην Αυτοάμυνα αλλά και σε μία γυμναστική που όλοι έχουμε ανάγκη, μέσα σε ένα οξυγονωμένο περιβάλλον, μακράν κακοαερισμένων αιθουσών κλειστών γυμναστηρίων.


     Και όπως δείχνουν όλοι οι συμμετέχοντες η διδασκαλία του Νίκου Καπλατζή "πιάνει τόπο" με μία διαρκή ομαδική βελτίωση.


     Στο τελευταίο μάθημα διδαχθήκαμε πως να αντιμετωπίζουμε μία επίθεση με αγχέμαχο και η παραστατικότητα της διδασκαλίας και πάλι βοήθησε όλους να ολοκληρώσουν το μάθημα με μία μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση επιτυχούς αντιμετωπίσεως των ...δυσαρέστων.


     Ακόμη ένα απόγευμα για το οποίο οφείλουμε ευγνωμοσύνη στο Δάσκαλό μας Νίκο Καπλατζή αλλά και στο ομαδικό πνεύμα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" που βοηθά στη πρόοδο όλων με αρκετό παιγνίδι και πάρα πολύ απόλαυση!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.