Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ


     Σε προηγούμενη ανάρτησή μας είχαμε παρουσιάσει τα μεγάλα σήματα πέτου της Ομάδος μας.



   Κατασκευασμένα από τον κοσμηματοποιό Συνασκούμενο Αλέξανδρο Γαλάνη, με ασήμι και σμάλτο, χειροποίητα, τα σήματα πέτου της Ομάδος μας είναι διαθέσιμα για κάθε ενδιαφερόμενο Μέλος μας ή και φίλο.


    Κανένα ίδιο με το άλλο αφού όλα είναι χειροποίητα, τα μεγάλα σήματα πέτου της Ομάδος μας κοστίζουν 35 ευρώ και διακρίνονται για τη "μασίφ" κατασκευή τους καθώς και το εξαιρετικό φινίρισμά τους από τον ίδιο τον Αλέξανδρο .


   Προσεγμένα ως τη τελευταία λεπτομέρεια, ακόμη και με την πίσω πλευρά τους σκαλισμένη με ένα ωραίο στικτό μοτίβο και δύο σημεία στερεώσεως, τα σήματα της Ομάδος μας αποτελούν μιαν υπόμνηση αντάξια της υψηλής αισθητικής της ίδιας της Ελληνικής Έφιππης Τοξοβολίας που υπηρετούν επί τέσσερα χρόνια η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και η Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".


     Προσφάτως, ο ίδιος κοσμηματοποιός και Συνασκούμενος Αλέξανδρος Γαλάνης, δημιούργησε ακόμη ένα δείγμα εμβλήματος πέτου με τον Κένταυρο της Ομάδος μας,  μικρό και διακριτικό, αυτή τη φορά, πάντοτε κατασκευασμένο χειροποίητα και από ασήμι.

   
     Εκφράζουν την σχέση σας με τον τρόπο ζωής των Εφιπποτοξοτών και την ευφυή αντιμετώπιση του Βίου! Ο δικός μας Κένταυρος παγιδεύει τους εχθρούς του κάνοντάς τους να νομίζουν ότι τον καταδιώκουν, ενώ εκείνος στρέφει ψύχραιμα και τους τοξεύει το βέλος του! Μία αλληγορική παράσταση που όλοι εμείς οι «ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ» την κάνουμε πράξη στην καθημερινότητά μας! Τα νέα σήματα κοστίζουν μόλις 8 ευρώ και διατίθενται άμεσα και αποκλειστικά, όπως και τα μεγάλα, από τον δημιουργό τους.

     Χαρίστε τα στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας μιας και δεν αποτελούν, απλά σήματα αλλά πραγματικά κοσμήματα κατασκευασμένα από τα χέρια ενός κοσμηματοποιού με ευγενείς ύλες. Για να τα αποκτήσετε αποταθείτε, απευθείας, στον κατασκευαστή τους Αλέξανδρο, στο τηλέφωνο : 6938899072 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.