Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΙΠΠΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ!

Ο Ισίδωρος της Ντόρας με το ένα εκατομμύριο
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012, 16:30



     Ο άγνωστος βουλευτής με το 1 εκατομμύριο ήταν τελικά ο γνωστός σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη Ισίδωρος Κούβελος ο οποίος κι εξήγαγε στο εξωτερικό το χρηματικό αυτό ποσό. Ο γνωστός εισοδηματίας- επιχειρηματίας επικεφαλής της Ιππικής Ομοσπονδίας, σύμφωνα με πληροφορίες εξήγαγε τα χρήματα για την αγορά περιουσιακού στοιχείου.

    Προηγουμένως, ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος έντονα ενοχλημένος από την τροπή των πραγμάτων ανέφερε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες πως ο άνθρωπος με το εκατομμύριο δεν είναι ούτε νυν, ούτε πρώην βουλευτής αλλά συγγενικό πρόσωπο. Ο κ. Πετσάλνικος με αυτό τον τρόπο άφησε πλήρως ακάλυπτο τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Παναγιώτης Νικολούδη ο οποίος αν και γνώριζε ότι ο Ισίδωρος Κούβελος ήταν ο «εξαγωγέας» του χρηματικού ποσού εντούτοις μίλησε για βουλευτή.
Από την  "ΖΟΥΓΚΛΑ"



KAI MIA ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ
ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΙΠΠΑΣΙΑ"

Προσέξτε ΚΑΛΑ κείμενο και ημερομηνίες!


ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

Σκληρή επίθεση κατά της Ντόρας Μπακογιάννη εξαπέλυσε
ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, με αφορμή την υπόθεση
του 1 εκατ. δολαρίων του Ισίδωρου Κούβελου.



Δεν πέρασε ένας χρόνος και ο Πνευματικός Νόμος λειτούργησε με εκκωφαντικό θόρυβο μετά την δημοσιοποίηση του γεγονότος ότι ο σύζυγος της κ. Μπακογιάννη κ. Ισίδωρος Κούβελος είχε λησμονήσει να δηλώση ένα εκατομμύριο δολλάρια στα εισοδήματά, του με αποτέλεσμα να οδηγείται από την Βουλή των Ελλήνων στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ταυτόχρονα η δημοσιοποίησις του όλου θέματος να πλήττει ανεπανόρθωτα και να οδηγεί στο περιθώριο τον κομματικό σχηματισμό της κ. Μπακογιάννη. Έτσι η Δικαιοσύνη θα ασχοληθεί με το ανωτέρω δημοσιοποιηθέν θέμα και όχι με την ελαχιστότητά μου, ως εκείνη επρότεινε. Η δύναμις του Πνευματικού Νόμου παρά την τυχόν αμφισβήτησι των αφελών και αδαών δια μίαν εισέτι φοράν εναργέστατα έδρασε.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ»

 


___________________________

 

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ
ΤΟ "ΠΡΟΕΔΡΟ"
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ
και την "ιππασία" όπως τη καταντήσατε,
κύριε Π.Μπιτσαξή!

__________________________

ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ :




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.