Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012


Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ 
ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
[ΙΙ]


     Εγκατάλειψη από το ίδιο το κράτος, ανυπαρξία κονδυλίων συντηρήσεως και φυλάξεως, λαθρομετανάστες, κλέφτες-εισβολείς και αλόγιστη χρήση από την "Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας", είχαν ως αποτέλεσμα μια βιβλική καταστροφή του άλλοτε παγκοσμίως μοναδικού Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρου Μαρκοπούλου για τη δημιουργία του οποίου υπερχρεώθηκε ο Ελληνικός Λαός.


     Το διεφθαρμένο κράτος των αργομίσθων ανικάνων δημοσίων υπαλλήλων και λοιπών "τρωκτικών-παραγόντων" αδιαφορεί για όσα πλήρωσε και ακόμη οφείλει σε δανειστές ο Ελληνικός Λαός για να κατασκευαστούν οι εγκαταλελειμμένες -πλέον!- ολυμπιακές εγκαταστάσεις και τις παραδίδει στη καταστροφή! Αυτό το άθλιο κράτος ενώ στερεί στον Έλληνα το δικαίωμα χρήσεως των όσων του ανήκουν,  χρυσοπληρώνει τους ελάχιστους λακέδες του για να συντηρούν την εγκατάλειψη και την αθλιότητα!


     Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" κάνει έκκληση για την σωτηρία των εναπομενουσών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρου Μαρκοπούλου και τεκμηριώνει την τραγική κατάσταση εδώ:



     Το σκάνδαλο της καταστροφής του συγκεκριμένου αθλητικού χώρου ευαισθητοποίησε πολλά Ιστολόγια και φορείς και ήδη περιμένουμε και τις αντιδράσεις του ένοχου κράτους. Πληροφορίες μας λένε ότι αρκετά "τρωκτικά" ανησυχούν στα χρυσοπληρωμένα γραφεία τους και είναι ώρα να εξοφληθεί το "μάρμαρο" από αυτούς που το "έσπασαν"!


ΑΣ  ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ  ΟΛΟΙ!
κυρίως, 
ο αρμόδιος Εισαγγελέας!

1 σχόλιο:

  1. Aυτοί οι προδότες που λέγονται Γερουλάνοι Βορίδηδες κλπ δε ξέρουν τι τους γίνεται όταν οι πολίτες τους γράφουν τόσο τεκμηριωμένες καταγγελίες ή μήπως η προδοσία τους είναι απροκάλυπτη; Ιπποτοξότες τα ολυμπιακά ακίνητα είναι ήδη ξεπουλημένα σε μεγαλοαπατεώνες και η μοιρασά έχει γίνει. Μπορεί εσείς να θέλετε να προσφέρετε αθλητισμό στον Έλληνα αλλά τα ΕΤΑ οι Γερουλάνοι και οι Βορίδηδες θα τα ξεπουλήσουν παρέα με τη Μπακογιάννη το Κούβελο και το Καρατζαφέρη και όλοι απορούμε πως σας έχουνε ακόμα ανάμεσα στα πόδια τους. Αν και ξέρουμε και εμείς και αυτοί ότι το τέλος τους θα είναι η κρεμάλα θα ταλαιπωρηθούμε ακόμα λίγο αλλά θα τα καταφέρουμε. Συνεχίστε τον αγώνα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.