Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

AΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Ενώ οι υπέροχες κερκυραϊκές φιλαρμονικές ξεχύθηκαν στα καντούνια του νησιού για να παιανίσουν, οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" ξεχύθηκαν στη Γραμμή Βολής για να τοξεύουν με τα δικά τους ...έγχορδα, ισορροπώντας όχι επάνω σε πεντάγραμμα αλλά σε ...κινούμενες δοκούς, πάντως, με το ίδιο αρμονικό αποτέλεσμα.


     Και, όχι μόνον επί δοκών αλλά και πάνω σε μπάλλες με φόντο κάτι που μας θυμίζει αυτό το νησί [των Φαιάκων] οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" ισορροπούν και βρίσκουν ...στόχο.


     Παρατηρώντας το οπτικοακουστικό υλικό των Προπονήσεων των Φαιάκων Συνασκουμένων μας το πρώτο πράγμα που μας εντυπωσιάζει είναι η βαθειά επικέντρωσή τους στο τοξευτικό αντικείμενο.


     Είναι απόλαυση να παρατηρούμε την "ευλαβική" προσέγγιση της Τοξοβολίας όπως αυτή φαίνεται σε κάθε δραστηριότητα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας".


     Και δεν εκπλησσόμεθα διόλου προσέχοντας την επιτυχία των προπονητικών τους ημερίδων.


     Είναι γεγονός ότι το άριστο κλίμα που κυριαρχεί και στο Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" όπως και σε ολόκληρη την Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" είναι ο μεγάλος ...αυτουργός της επιτυχίας και αυτό είναι κάτι το οποίο πιστώνεται στον επικεφαλής του Συνασκούμενο Χριστόφορο Κασφίκη ο οποίος επενδύει την ατομική του καλλιέργεια σε ένα λαμπρό ομαδικό όφελος. 


     Συνεισφορά στον Πολιτισμό και ..."φράγμα" στην παρακμή, το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας", ακολουθεί την κοινή προσπάθεια της Ομάδος μας για βελτιστοποίηση της ζωής σε μια χώρα που κάποιοι την θέλησαν ουραγό της εξελίξεως... Τιμή μας, η επιμονή μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.