Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ 
ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"


     Η εξαγωγή συμπερασμάτων είναι μία πάρα πολύ λεπτή υπόθεση, κρίσιμη για όποιον την επιδιώκει σοβαρώς. Σε μια τέτοια διαδικασία δεν συγχωρείται ούτε οπτιμισμός, ούτε πεσιμισμός αλλά μαθηματικός ρεαλισμός και μόνον, πάντοτε επαληθευόμενος δια της βασάνου της τεκμηριώσεως.


     Η καμπύλη προόδου της Ομάδος των "Ελλήνων Κενταύρων" μελετάται συνεχώς και προσεκτικώς από το εκπαιδευτικό Επιτελείο της κατόπιν της τηρήσεως και της αξιολογήσεως λεπτομερούς αρχείου μαθημάτων και, εν γένει, δραστηριοτήτων, ήδη, από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της Σχολής μας.


     Με επιμέλεια και τήρηση κανόνων που, αμφισβητούμε εάν ακόμη και το Υπουργείο Παιδείας μεριμνά για τα Σχολεία του, το, καθημερινώς, ενημερούμενο γραπτό αλλά και ηλεκτρονικό αρχείο των "Ελλήνων Κενταύρων" αναπαράγει την "εικόνα" του εκπαιδευτικού αποτελέσματός μας και καθοδηγεί το εκπαιδευτικό μας Επιτελείο στον εξορθολογισμό της σχεδιάσεως του προγράμματος κατά τέτοιον τρόπο ώστε η όλη δραστηριότητά μας να είναι ασφαλής και επωφελής για όλους μας.
  

     Με αυτό τον ενδελεχή τρόπο της εξατομικευμένης παρακολουθήσεως της προόδου ενός εκάστου των μαθητών μας, από πολύ ενωρίς έχουμε καταφέρει να διατηρούμε εκμηδενισμένο τον δείκτη ατυχημάτων αλλά και σε διαρκή άνοδο τον δείκτη εκπαιδευτικής αποτελεσματικότητος, όπως απεδείχθη και από το αποτέλεσμα των τελευταίων εξετάσεων που διεξήχθησαν στη Σχολή μας για την ανάδειξη νέου Εφιπποτοξότη με αποτέλεσμα 93,8%, το διαδοχικώς υψηλότερο εξ όλων των προηγουμένων.


Ο τελευταίος αριστούχος βαθμολογίας Γεώργιος Μυλωνόπουλος
και ο Εκπαιδευτής του,
Υπαρχηγός Ομάδος Μάριος Ευθυμιάδης.

     Δραστηριοποιούμενοι στον πλέον δύσκολο εκπαιδευτικό τομέα όπου σε κάθε μάθημα διδάσκονται δύο ετερόκλητοι μαθητές, ο Ίππος και ο Άνθρωπος, όπου κυριαρχεί ο παράγων της ασταθούς ισορροπίας και το ενδεχόμενο της αναπτύξεως της οιασδήποτε απρόβλεπτης πρωτοβουλίας απ΄πλευράς του Ίππου, καταφέραμε στις τελευταίες αυτές εξετάσεις να αναδείξουμε ως Εφιπποτοξότη έναν αυστηρότατα εξεταζόμενο χωρίς στρεσογόνα κόστη και, κυρίως, με ασφαλές και λαμπρό αποτέλεσμα.


     Χωρίς καμία συναισθηματική φόρτιση, με πλήρη απάθεια, λοιπόν και με την τεκμηρίωση του εκ των πραγμάτων αποτελέσματος, συμπεραίνουμε τα παρακάτω:


     1. Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" από της ιδρύσεώς της διέπεται υπό Κανονισμών αποτελεσματικών όχι μόνον για την συνοχή της αλλά και  για την, σταθερώς, ανοδική πορεία της, κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για τα όσα έπονται οφέλη.


     2. Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" από της ιδρύσεώς της διοικείται σταθερώς από ένα Επιτελείο με ήθος και ικανότητες αντάξια του χαρακτήρος της.


     3Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" από της ιδρύσεώς της ακολουθεί ένα απολύτως ενδεδειγμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του οποίου η τήρηση συνεισφέρει όχι μόνον στην ανάδειξη Εφιπποτοξοτών αλλά και στη προαγωγή του ίδιου του Πολιτισμού.


     4. Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" από της ιδρύσεώς της αναπροσαρμόζει επί τα βελτίω ο,τιδήποτε θεωρεί τεχνικώς απαραίτητο προς αναπροσαρμογή, χωρίς να αφίσταται ούτε κατά κεραία εκ των αρχικών ηθικών Αξιών της και χωρίς καμία, ούτε καν την παραμικρή, διάθεση να αποστεί εξ αυτών. 


     Έτσι, η όλη εκπαίδευση στη Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" διατηρείται σταθερώς σε πολύ υψηλό επίπεδο, με πλήρη τήρηση των προϋποθέσεων ασφαλείας και προόδου των μαθητών της. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.