Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΣ 
ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΪΑΣΕΩΣ "Κ2"


     Με σταθερό προσανατολισμό της Ομάδος την διαρκή αναζήτηση του, κατά περίπτωση, εφαρμοσίμου βελτίστου, αξιοποιήσαμε την ευγενή προσφορά γνωριμίας και, δωρεάν, χρήσεως των ειδικών συσκευών αυτοϊάσεως "Κ2" την οποία έκανε προς την Ομάδα μας ο κ. Κωνσταντίνος Παππάς, ειδικός εισαγωγέας των εν λόγω συσκευών.


     Έτσι, Μέλη των "Ελλήνων Κενταύρων" με προβλήματα υγείας, ευτυχώς όχι από την εφιπποτοξοτική δραστηριότητά μας αλλά από την εκτός Ομάδος καθημερινότητα, ακόμη και από τροχαίο ατύχημα, συνοδευόμενα από τον Αρχηγό μας, βρεθήκαμε στον άριστα οργανωμένο χώρο των συσκευών "Κ2", στην οδό Καποδιστρίου 2, στο Νέο Ψυχικό.


     Ο κ. Κωνσταντίνος Παππάς με γλώσσα απλή και κατανοητή ανέπτυξε την "φιλοσοφία" λειτουργίας των συσκευών αυτοϊάσεως "Κ2" και την ιαματική επίδρασή τους στο πάσχον κύτταρο.


     Απόλυτος "κάτοχος" του επιστημονικού αντικειμένου του, ο ευγενής Οικοδεσπότης μας αναφέρθηκε με παραστατικότητα στην θεραπευτική ουσία του αντικειμένου του, υπογραμμίζοντας -χωρίς να το επιδιώκει- την αναγκαιότητα αναζητήσεως στην εναλλακτική Ιατρική όσα η συμβατική αδυνατεί να προσφέρει στον πάσχοντα.


     Η σύντομη εισαγωγική ομιλία του κ. Κωνσταντίνου Παππά υπήρξε όχι απλώς διαφωτιστική αλλά και ένα ερέθισμα σκέψεως και βαθύτερου προβληματισμού που μας συνόδευσε ακόμη και μετά την αποχώρησή μας από αυτόν τον φιλόξενο χώρο, με το ευγενέστατο προσωπικό και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό.


     Κατόπιν, υπό την επίβλεψη τους ευγενούς Οικοδεσπότη μας, οι Συνασκούμενοι δοκίμασαν την ευεργεσία των συσκευών "Κ2", κατακλινόμενοι στα ειδικά στρώματα με τουρμαλίνες.


     Καθ΄ όλη την διάρκεια της εφαρμογής, ο κ. Κωνσταντίνος Παππάς υπήρξε προσεκτικός επιτηρητής της όλης διαδικασίας επικοινωνώντας συνεχώς με τους Συνασκουμένους μας οι οποίοι έδειχναν σε απόλυτη έως και ...λυτρωτική χαλάρωση.


     Όταν ολοκληρώθηκε η εφαρμογή και όλοι σηκώθηκαν από τα ανακουφιστικά στρώματα έδειξαν ότι το μόνο που θα ήθελαν είναι να συνέχιζαν να βιώνουν την θεραπευτική διαδικασία...εσαεί.


     Η πρώτη, αυτή, επαφή όλων μας με τις συσκευές "Κ2" δεν ήταν απλώς ευεργετική αλλά τα αποτελέσματά της αμέσως εμφανή σε όσους τις δοκίμασαν. Και, η επάνοδός μας στο χώρο των συσκευών "Κ2" , δεδομένη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.