Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ENΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ 
"ΣΧΟΛΕΙΟ KASSAI 2017"



ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

     Ήδη ο αρχηγός της Ομάδος και Αρχηγός της Αποστολής στο "Σχολείο KASSAI" έχει στείλει στις ηλεκτρονικές θυρίδες των επιλεγέντων ατομικά αναλυτικά μηνύματα με το τελικό Πρόγραμμα της Αποστολής και τις οργανωτικές λεπτομέρειες, καθώς και με την εντολή να εκδώσουν εισιτήρια και να τον ενημερώσουν.



     Εντός του Αυγούστου όλοι οι συμμετέχοντες θα κληθούν σε μία ενημερωτική συγκέντρωση ώστε να ενημερωθούν επί των τελευταίων κρισίμων λεπτομερειών που θα τους βοηθήσει να ανταποκριθούν καλύτερα στα όσα θα τους ζητηθούν να εκτελέσουν και να καταφέρουν καλύτερα αποτελέσματα κατά την διάρκεια της απαιτητικής εκπαιδεύσεώς τους.



     Ωστόσο οι συμμετέχοντες θα πρέπει αμέσως να παραγγείλουν τα βέλη που θα χρειασθούν επικοινωνώντας απευθείας με τον Συνασκούμενο Πρωτεσίλαο [Κιν: 6944528083 (απογευματινές ώρες 18.00+ ) E-mail:14121969arioszeus@gmail.com]. O ίδιος Συνασκούμενος δέχεται παραγγελίες βελών και από Μέλη μας που δεν λαμβάνουν μέρος στο "Σχολείο KASSAI 2017". 



     Τέλος, όποιος δεν έλαβε στην ηλεκτρονική θυρίδα του σχετικό μήνυμα ας απευθυνθεί στο 6977764737 για να του ξανασταλεί.




ΔΙΗΜΕΡΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

     Οι συμμετέχοντες στο "Σχολείο KASSAI 2017" θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν επί δύο ημέρες στην υπέροχη Βουδαπέστη, από τον Ιδρυτή της Ομάδος ο οποίος επισκέπτεται συνεχώς, από το 1992, την πρωτεύουσα του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού.


     Θα γνωρίσουμε από κοντά την ιστορικότητα του πρώτου ευρωπαϊκού κράτους με Σύνταγμα, θα κινηθούμε με το πρώτο υπόγειο μετρό της ηπειρωτικής Ευρώπης κάτω από το ιστορικό βουλεβάρτο Andrássy, θα επισκεφθούμε τον αρχαιότερο ζωολογικό κήπο της Ευρώπης και το Πολεμικό Μουσείο μιας χώρας η οποία υπέφερε τα πάνδεινα από τον κομμουνισμό του οποίου, κάθε αναφορά στην Ουγγαρία, θεωρείται εθνικό έγκλημα!


     Θα βιώσουμε την καθημερινότητα των Αδελφών Ούγγρων κινούμενοι μέσα στη πρωτεύουσά τους όχι ως "τουρίστες" αλλά ως προσκυνητές μιας χώρας με το υψηλότερο μορφωτικό ποσοστό κατοίκων στην Ευρώπη, η οποία διδάσκει τον σεβασμό στις πατρώες Παραδόσεις μακράν ξενόφερτων νοθεύσεων του εθνισμού ενός λαού.


     Βεβαίως, η διήμερη ξενάγηση θα διεξαχθεί πεζή ώστε να είναι άμεσες οι προσλαμβανόμενες εμπειρίες, λόγος για τον οποίο θα χρειασθούν άνετα υποδήματα, διότι το ημερήσιο περπάτημα θα διαρκεί πλέον των δέκα συνεχών ωρών.


     Η Ουγγαρία και ο Πολιτισμός της είναι ανεξάντλητη εμπειρία, το ίδιο και η Βουδαπέστη. Σκοπός μας είναι μία απειροελάχιστη "γεύση" και αυτή η "γεύση" αποτελεί "ίαμα" ψυχής και πνεύματος για κάθε Ευρωπαίο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.