Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ 
ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΩΝ ΔΙΘΥΡΑΜΒΩΝ


     Παρά τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες η δραστηριότητα στο Ιππευτήριο των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" συνεχίζεται με τα μαθήματα Ιππασίας των Εκπαιδευτών μας προς τους μαθητές της Σχολής μας. Ο Κωνσταντίνος και ο Μάριος προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους και τα "αποτελέσματα" της προσφοράς τους τα είδαμε λαμπρά και επάνω στις μαθήτριες του τελευταίου μαθήματός τους.


     Η επιδίωξη των Εκπαιδευτών μας αλλά και όλων των επιτελών της Ομάδος μας είναι η διεθνής φήμη μας να έχει ουσιαστικό και αληθινό "αντίκρυσμα" πίσω από τις "κουίντες" της ευρύτατης δημοσιότητος που απολαμβάνουμε ως "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" και για τον λόγο αυτό, ανεξαρτήτως των εντύπων και ηλεκτρονικών "ευσήμων" αναγνωρίσεως που συνεχώς λαμβάνουμε, επιμένουμε σε παραγωγικότητα εργασίας ουσίας.


     Μπορεί, για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο το εγκυρότερο διεθνές ειδικό περιοδικό να δημοσιεύει αφιέρωμα στην Ομάδα μας, όμως, το επιτελείο της πασχίζει μέσα στη καυτή άμμο του Ιππευτηρίου να δικαιώσει τον θαυμασμό του διεθνούς Κοινού, με ουσιαστικό έργο που απαιτεί προσπάθεια με άφθονο ...ιδρώτα!


     Έτσι, ο Κωνσταντίνος, ο Μάριος, η Χρυσούλα, η Ειρήνη και η Ιωάννα, όπως και όλοι οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ", στο τελευταίο μάθημά τους δεν αρκέστηκαν να φορέσουν ...κουρτίνες και να φωτογραφηθούν ως "μεταλαμπαδευτές", δήθεν, αρχαιοελληνικού Πολιτισμού για την τουριστική διασκέδαση κάποιων ξένων αλλά, ως αυθεντικοί θεματοφύλακες αυτού του Πολιτισμού προσέθεσαν αρκετά "λίτρα" ιδρώτος σε μια πραγματική προσφορά Πολιτισμού.


     Και όσο τα εύσημα που δεχόμεθα αυξάνονται τόσο αυξάνεται και η προσπάθεια όλων μας ώστε να φθάνουμε σε σημείο να απολαμβάνουμε την τελειότητα του "καθίσματος" της μαθήτριας του Κωνσταντίνου μας, Χρυσούλας, την οποία απολαμβάνουμε στην παρακάτω φωτογραφία η οποία -για όσους αντιλαμβάνονται το τι σημαίνει ανακουφιστικό τροχάδην άνευ αναβολέων- αποτελεί "έργο Τέχνης", αποδιδόμενο στον υπέροχο Ίππο, στον υπέροχο Εκπαιδευτή αλλά και στην υπέροχη μαθήτριά του!


     Και η ειλικρινής ευαρέσκεια του Επιτελείου των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" για τα όσα επιτελούνται στη Σχολή μας εκφράζεται με το υπερήφανο "κάθισμα" της Ειρήνης μας που εγγυάται την συνέχιση της απολαυστικής ακροάσεως του ήχου των διθυράμβων ο οποίος, πάραυτα, δεν μας είναι ...αρκετός! Διότι...


     Δεν μας αρκεί ο ήχος των διθυράμβων, θέλουμε και να τον δικαιώνουμε με τις πράξεις μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.