Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

O,TI ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ... PRIVÉ


     Αυτό το μάθημα ήταν πολλοί δυνατοί "άσσοι" στα μανίκια όσων εκπαιδεύονται, παραλλήλως, στη Σπάθη και στη Σπαθομάχαιρα ενώ ο πυρήνας του ήταν οι αποκρούσεις επιθετικού ροπάλου.


     Μια πολύ δυναμική διδασκαλία για τους προνομιούχους της ημέρας από τον πάντοτε συναρπαστικό Νίκο Καπλατζή όπου συχνά βλέπαμε να "διασταυρώνεται" η σπαθιστική Οπλασκία του Πρωτεσίλαου και να προκύπτει ένα αρμονικό συνδυαστικό αποτέλεσμα 


     Αξιοπρόσεκτα σε όλες τις σημερινές ασκήσεις τα "χορογραφήματα" των βημάτων που θα μπορούσε να είναι και από μία χορευτική διδασκαλία!


     Και αυτά τα χορευτικά "χορογραφήματα" κατέληξαν -πέραν του κυρίως διδακτικού αντικειμένου- και σε μία γυμναστική κινησιολογία που αναζωογόνησε μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον του μαθήματός μας.


     Εξαιρετικά αναλυτικός και διορθωτικός ο Νίκος Καπλατζής μπόρεσε να εμφυσήσει μια πρωτόγνωρη ζωηρότητα στο μάθημα αυτό που σίγουρα θα επαναληφθεί. 


     Άλλωστε και ο ίδιος ο Νίκος Καπλατζής μας ενημέρωσε για τα προσεχή "σχέδιά" του τα οποία πραγματικά θα είναι συναρπαστικά για όλους μας...


     Και τα "εξαγόμενα" από το σημερινό μάθημα δείχνουν ότι κάθε άλλο παρά τα όσα θέλει να μας "περάσει" εξαντλήθηκαν σήμερα!


     "Rosa dei venti" ανοιξιάτικο και γρήγορα θα ανακοινωθεί ένα ολοήμερο Σεμινάριο με μία σύναψη όλων όσων διδάχθηκαν αυτή τη χρονιά στο Πρόγραμμα "ΠΟΛΕΜΩΝ" για όσους θα ήθελαν να ξαναθυμηθούν τα όσα διδάχθηκαν και για όσους θα ήθελαν να αναπληρώσουν τα όσα έχασαν... 


     Διότι το Πρόγραμμα "ΠΟΛΕΜΩΝ" απεδείχθη ακόμη μια άριστη επιλογή για την πρωτοπόρο Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" με τους, κατά Παράδοση, ...Λέοντες (ΚΑΠΛΑ-νια) επικεφαλής!


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Νέα ώρα ενάρξεως των μαθημάτων του Προγράμματος "ΠΟΛΕΜΩΝ" θα είναι

17:30 μ.μ
τα απογεύματα Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.