Σάββατο 15 Απριλίου 2017

 ΣΑΧ ΣΤΟ ΠΕΣΑΧ ΚΑΙ ...ΡΟΥΑ ΜΑΤ!


    Ανήμερα της χριστιανικής εκδοχής του εβραϊκού Πεσάχ (εκδυτικοποιημένου ως «Πάσχα») ενώ οι πλείστοι προετοιμάζονται για την υπερβατική …καταβρόχθιση της νυκτερινής μαγειρίτσας πριν το εωθινό θεοσεβέστατο κατασπάραγμα του φρεσκοσφαγμένου και αιμάσσοντος αμνοεριφίου συμβολίζοντος τους, σταθερώς, επί σφαγήν βαίνοντες «αμνούς» των μεθελληνικών αιρέσεων, οι «ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ»  εορτάσαμε την παγία και επαναλαμβανόμενη ψυχοπνευματική μας ανάταση ακολουθώντας και πάλι το παραδεδεγμένο «εσωτερικό μονοπάτι» της Παραδοσιακής Τοξοβολίας!


     Ολίγιστοι στην Γραμμή Βολής , των υπολοίπων εν αδεία τελούντων προς απόλαυση των θεοπνεύστων κοψιδιών κατανυκτικότατης γαστριμαργίας, στην επαρχία.


     Η σημερινή Προπόνηση ήταν ταχύτατη όπως η αποψινοβραδυνή εκκένωση των εκκλησιών επί τω ακούσματι του "χριστός ανέστη", φράση η οποία φημολογείται ότι είναι η αποτελεσματικότερη εκκενώσεως κτηρίων σε περίπτωση σεισμού!

Ο Αρχηγός Βολής μας.

     Ο δικός μας Αρχηγός Βολής, σεμνότερος των εσπερινών χρυσοποίκιλτων ρασοφόρων, με την απλή σφυρίκτρα του (και άνευ αδαμαντοκολλήτων εγκολπίων) κατάφερε να ωφελήσει τις ψυχές όλων μας όχι με βαυκαλιστικές παραμυθίες αλλά με τα οφέλη της υψηλής Τέχνης της Τοξοβολίας ουδεμία σχέση έχουσα με σκοταδιστικές θεοκρατικές "αφηγήσεις".


     Οι κινητικές ασκήσεις τις οποίες ο Αρχηγός Βολής ευφυώς υπέδειξε, εν αντιθέσει με τους συρμώδεις "συσκοτισμένους" οι οποίοι παραμένουν "γονατιστοί στα τέσσερα", κράτησαν τους εν εγρηγόρσει (και ουχί εν δογματική σκοτία) Συνασκουμένους σε γόνιμη εγρήγορση με ευστοχία βολών και ουχί ιταμώς αποδεχομένους "ραπίσματα" στην άλλη παρειά... καθ' υπόδειξη σκοταδιστών παριών!


     Ο συντονισμός όλων, χάρη στον νεαρό Αρχηγό Βολής άψογος ουδεμία σχέση έχοντος με βελάζον ποίμνιον, τηρηθέντος του Σχολείου Σιωπής όπως θα έπρεπε εις τους ανοήτως και ανθελληνικώς φθεγγομένους παραθρησκευτές οι οποίοι αγνοούν ότι ούτε ο Πλάτων, ούτε ο Αριστοτέλης ακολουθούσαν κανέναν επιτάφιο πλην εκείνου των εχθρών του Ελληνισμού!


     Ευγνώμονες ευχαριστίες άνευ ...αρτοκλασίας (προσοχή το ρήμα εκ του κλάω άνευ τινος ...ευφωνικού, προς αποφυγή παρεξηγήσεων...) και προς τον αυτάδελφο Γεώργιο ο οποίος εμύησε άνευ βιαστικού νηπιοβαπτίσματος αλλά πλήρη συναινέσει την ενήλικη φίλη μας Δήμητρα εις το ιερόν μυστήριον της Τοξοβολίας μετά θεοπνεύστου επιτυχίας!


     Έτσι, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" δια της εν ασκήσει ωφελείας μας, ..."είδαμε το φως το αληθινό" και όχι εκείνο το απατηλό, το οποίο καταφθάνει σε, πονηρώς, περίκλειστη κανδήλα με οπές ώστε να οξυγονώνεται η φλόγα και να μη σβήνει, όπως ευθαρσώς καταγγέλλουν οι έσωθεν πληροφορημένοι εκκλησιαστικοί παράγοντες τους οποίους οι "αμνοί" του τοτέμ αρνούνται να εισακούσουν! 


     Ένα "ΕΥΓΕ" στον νεαρό Γεώργιο ο οποίος ευδοκίμως εξετέλεσε χρέη Αρχηγού Βολής ειπών το "Ομάς ανέστη!" στεντωρεία φωνή, Συνασκουμένους ευτυχείς και δρώντες θεασάμενος κι ενώ εκ ζόφου περιεβάλλετο ἡ γῆ η προπονητική τακτική του Γεωργίου κατηύγασε ΦΩΣ ΕΚ ΦΩΤΟΣ Οργανισμού "KASSAI",  τῷ φόβῳ της σκοτίας κατανικήσας!


     "Καὶ διαγενομένου τοῦ Σαββάτου", όπως και κάθε Σάββατο, ο Πρωτεσίλαος θανάτω θάνατον σπαθίσας, δεν ησχολήθη ποσώς με διερχόμενες παρενδυτικές "παστρικιές", δήθεν "μυροφόρες", αλλά με αυθεντικά Ελληνόπουλα στα οποία δίδαξε την καθιερωμένη Σπαθασκία!


     Το δικό μας "Πηδάλιο" δεν θέτει επιτίμια γονυκλισιών αλλά Τιμές στους τιμώντες Προγόνους και όχι ...τοτέμ! Και σήμερα, τούτου του Σαββάτου διαγενομένου, τιμώντες δια της πολεμικής μας ασκήσεως την προγονική πολεμικήν αρετή και όχι ξενόφερτα θρησκειολογήματα δια μωρές (τρόπος του λέγειν...) ...παρθένους, θα δειπνήσωμε λιτώς και ελληνοπρεπεστάτως όσον οι συσκοτισμένοι αλλόδοξοι διαβιούν ελεεινοπρεπεστάτως και ανθελληνικώς! Καθείς με τις επιλογές του! Άνω σχώμεν τα καρδίας αλλά και τους, καθ'  Όμηρον, καυλούς προς εκπόρθηση των κενοδόξων! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.