Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ


     Κι όμως, ο "ΠΟΛΕΜΩΝ" όχι μόνον διεξήχθη κανονικά αλλά και χαροποίησε όλους όσους συνασκήθηκαν, ...ζεσταίνοντάς τους μέσα σε ένα πολύ κρύο νυκτερινό περιβάλλον και με ...χιονόνερο.


     Με το φωτογραφικό φακό να καταγράφει στιγμιότυπα διαν θισμένα με λεπτές λευκές ανταύγειες χιονόνερου, το τελευταίο μάθημα του "ΠΟΛΕΜΩΝΟΣ" ήταν συναρπαστικό και πολύ ...κινητικό δι ...ευνοήτους λόγους! 


     Με σταθερό το "σενάριο" της δραστικής αντιμετωπίσεως έξωθεν προερχομένου ..."κακόβουλου λογισμικού", ο Νίκος Καπλατζής δε φαίνεται να εξαντλεί το ρεπερτόριό του σε ευφυείς αποκρούσεις που μπορεί να δεχθεί ο οιοσδήποτε ανύποπτος από τους "συνήθεις υπόπτους" που σεργιανούν, πια, οπουδήποτε!


     Και σ'  αυτό το μάθημα απεδείχθη ότι, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, η αποτελεσματική εφαρμογή αυτοαμυντικών αποκρούσεων μπορεί να σώσει τη ζωή του προσβαλλομένου αλλά και έναν ανόητο επιτιθέμενο από συνέπειες.


     Αυτά τα μαθήματα του Νίκου Καπλατζή μας κάνουν ολοένα και πιο  περήφανους για τις επιλογές των Δασκάλων μας και ο Νίκος Καπλατζής στέκεται επάξια ανάμεσά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.