Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΟΔΕΥΟΝΤΑΣ...


     H παρατήρηση της προόδου ενός Συνασκουμένου αποτελεί τη μεγαλύτερη χαρά για όλους μας στην Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ". Και η παρατήρηση της τοξευτικής προόδου του Συνασκουμένου Γεωργίου  ο οποίος, σήμερα, επεχείρησε -και πολύ πετυχημένα!- την πρώτη του Αρχηγία Βολής χωρίς καμία επίβλεψη, κάτι το εντελώς ξεχωριστό.


     Ο Γεώργιος, λοιπόν, σήμερα ανέλαβε τους Συνασκουμένους μας για μία διδασκαλία Τοξοβολίας εξ' επαφής, όπως προβλέπει το εβδομαδιαίο ομαδικό πρόγραμμά μας.


     Παρά το ετερόκλητο της συνθέσεως της "Γραμμής Βολής" ο Γεώργιος κατάφερε να βρει "χρυσές τομές" και να διεκπεραιώσει με επιτυχία ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σύμφωνα με τις προσδοκίες του σχεδιασμού του.


     Ήδη, όχι μόνον ο Γεώργιος αλλά και άλλα Μέλη της Ομάδος μας αναδεικνύονται σε ικανούς Εκπαιδευτές της Τοξοβολίας εξ' επαφής και αυτό βάζει σε νέες βάσεις την εκπαιδευτική προσέγγιση της Τοξοβολίας στους 'ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ".


     Και το σημερινό, πρώτο, εγχείρημα του Συνασκουμένου Γεωργίου να διευθύνει μια τόσο ιδιαίτερη διδασκαλία έδειξε με την επιτυχή ολοκλήρωσή του ότι βρθισκόμαστε στο σωστό δρόμο.


     Από την έναρξη της παρούσας Θ' Προπονητικής Περιόδου φάνηκε ότι θα έχουμε αυξημένη ομαδική και ατομική δράση σ'  αυτή την Ομάδα. Μπαίνοντας στο τρίτο μήνα, αυτό γίνεται ολοένα και σαφέστερο, όπως γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη η χαρά για τη πρόοδο όλων των Μελών μας, όπως την διαπιστώνουμε καθημερινά, μέσα από την ακατάπαυστη δραστηριότητα μιας αδελφότητος Συνασκουμένων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.