Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ ΨΙΘΥΡΟΙ ΤΟΥ ΤΕΓΚΡΙ


     Mε ...μοναστική αφοσίωση στη, σχεδόν, καθημερινή προπονητική διαδικασία, ο Συνασκούμενος Γεώργιος, αν και από τα τελευταία εγγεγραμμένα Μέλη των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ", κατάφερε, να εντυπωσιάσει με την ευστοχία των τοξεύσεών του. 


     Αφιερώνοντας τις ελάχιστες ελεύθερες ώρες του στην εξάσκηση στην "Τοξοβολία εξ επαφής" με καθημερινή σχεδόν συχνότητα επί τρεις συνεχείς εβδομάδες, τη τελευταία φορά δεν έδειξε καμία υστέρηση ευστοχίας σε όλες τις μικρομετρικές προκλήσεις αυτής της βασικής εισαγωγικής, στην Ενστικτώδη Τοξοβολία, διαδικασίας.


     Έτσι, όταν το ...Τέγκρι υποψιάστηκε την επιθυμία του για μια τελευταία μακρυνή τόξευση, του ψιθύρισε ότι σ' αυτή, επί αποστάσεως 20 μέτρων και ανάμεσα από κορμούς δένδρων, θα χάσει τις δύο πρώτες βολές αλλά η τρίτη θα τον δικαιώσει κι αυτό ακριβώς έγινε. Συνεχίζοντας την εξάσκησή του θα καταλάβει γιατί το Τέγκρι του μίλησε για "δύο" συγκεκριμένες τοξεύσεις... και το Τέγκρι είναι πάντα εκεί που ασκούνται οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" γι αυτό και όλα και πάντα πάνε κατ'  ευχή στην Ομάδα μας.


     Μετά την Προπόνηση ο αναπληρωτής Αρχηγός Ομάδος Μηνάς, ο οποίος ενδιαφέρεται για τα πάντα μέσα στην Οικογένεια των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ", ειδοποιήθηκε από το Τέγκρι ότι ο Γεώργιος ήταν ευτυχισμένος στην έδρα της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας" και δε δίστασε, παρά τη κούραση της μέρας, να ξεκινήσει από το σπίτι του στη Νίκαια και να φτάσει στους Αμπελοκήπους για να επιβεβαιώσει τον ψίθυρο του Τέγκρι... Τα χαμόγελά τους μαρτυρούν την ικανοποίηση και των δύο και το ίδιο χαμόγελο είχε και το Τέγκρι αλλά αυτό δε το "γράφει" ο φωτογραφικός φακός.


Υστερόγραφο: 
Το Τέγκρι μπορεί και προβλέπει τα πάντα! 
Το μόνο που δε μπορεί είναι να διώχνει τα κουνούπια 
αλλά γι αυτό υπάρχουν οι εντομοαπωθητικές σπείρες, 
Καμιά φορά το πύρεθρο αποδεικνύεται ισχυρότερο και από τα πνεύματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.