Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΜΕ ΤΟΥΣ 
"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"


     Μοιρασμένη η τελευταία προπονητική ημερίδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" ανάμεσα σε έναν πολύ ενδιαφέροντα ιδιωτικό Σταύλο στην Εύβοια και στη Γραμμή Βολής στη Χαλκίδα.


     Όταν ο επικεφαλής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" Γεώργιος Σταυριανόπουλος "μυρίστηκε" ...αλογάκια στη "γειτονιά" του δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη...και βρέθηκε κοντά τους.


     Με γνώμονα την εφιπποτοξοτική άσκηση, ο Ιφικράτης μας δοκίμασε τη δεκτικότητα των νέων του φίλων στην Έφιππη Τοξοβολία εφαρμόζοντας τους κανόνες εξοικειώσεως πριν εφιππεύσει.


     Και με το γνωστό του, άψογο ιππευτικό στυλ, ο αγαπημένος μας Ιφικράτης δεν άργησε να βρεθεί στη ράχη ενός από τους νέους φίλους του για να χαρεί αυτό που όλοι οι Κένταυροι χαιρόμαστε...


     Αν και "πρωτάρης" ο νέος τετράποδος φίλος του Ιφικράτους, φάνηκεότι κατάφερε να ανταποκριθεί στα μόλις...διδαχθέντα καθήκοντά του άψογα, κάτι που πιστώνεται στον Ιφικράτη και την παοτελεσματική μέθοδο διδασκαλίας του.


     Έτσι, ο Ιφικράτης, στο τέλος αυτής της όμορφης εμπειρίας του έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει και να θέλει να επιστρέψει στο συγκεκριμένο Σταύλο.


     Να σημειωθεί ότι ο Σταύλος που φιλοξένησε τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" γι αυτή την ημερίδα Έφιππης Τοξοβολίας διευθύνεται από μία κυρία με σεβασμό στη Φυσικήν Ιππική και στη Γυμνιππευτική.


     Και οι μαθητές της κυρίας που διευθύνει τον Σταύλο αποτελούν ενδεικτικό τεκμήριο ότι στην Ελλάδα η Ιππική υπηρετείται κατά τον καλύτερο τρόπο όχι από "Ομοπσονδίες" και λοιπούς ευροβόρους πάράγοντες αλλά από συνειδητούς "αφανείς" ιδιώτες!


     Στη Γραμμή Βολής οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" υπήρξαν το ίδιο λαμπροί όπως και στο Ιππευτήριο. Kαλο-οργανωμένη η Προπόνησή τους, άφησε πίσω της ένα φωτογραφικό υλικό το οποίο δείχνει την ανάπτυξη της τοξευτικής αντιλήψεως του επικεφαλής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ".


     Κι αυτή η δραστηριότητα του Παραρτήματός μας των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" δείχνει την επιτυχή αντίσταση των Συνελλήνων στην επιβαλλόμενη και επιτασσόμενη παρακμή και απαξίωση των φυσικών Αξιών, λόγος για τον οποίο όλοι νοιώθουμε περήφανοι!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.