Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"


     Με τη γνωστή αλληλέγγυα σχέση των Μελών του υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του Αθανασίου Ψωρομύτη, το Παράρτημα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" στο οποίο λειτουργεί και η μοναδική στην Ελλάδα Σχολή Τυφλών Τοξοτών, διεξήγαγε την περασμένη Κυριακή την ομαδική Προπόνησή του στη παραδοσιακή Τοξοβολία.


     Βλέποντες και μη βλέποντες, στη Γραμμή Βολής τόξευσαν, οξυγονώθηκαν στο φυσικό περιβάλλον και ένοιωσαν ότι μια κοινωνία σε αγαστή συνεργασία δεν αντιμετωπίζει κανένα διαχωρισμό των Μελών της υπερβαίνοντας ακόμη και τις όποιες φυσικές αντιξοότητες!


     Με εξατομικευμένη διδακτική φροντίδα, ο επικεφαλής του Παραρτήματος φρόντισε να τοξεύσουν όλοι, όχι μόνον αδιακρίτως φυσικών αδυναμιών αλλά και αδιακρίτως φύλου και ηλικίας, κάτι που αποτελεί γενικό κανόνα στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ".


     Η αλληλεγγύη και πάλι θαυματούργησε στο Παράρτημα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" για την υπέρβαση της φυσικής τυφλότητος η οποία, τελικώς, παραμερίστηκε ώστε και ο μη βλέπων να τοξεύσει όπως και ο κάθε βλέπων.


     Ο θαυμασμός μας για τον επικεφαλής του Παραρτήματος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" Αθανάσιο Ψωρομύτη ο οποίος, παρά τις αυξημένες υπηρεσιακές του υποχρεώσεις ως δημοσίου λειτουργού αλλά και Οικογενειάρχη με αναμενόμενο δεύτερο παιδί (!), αφιερώνει τόσο θετικά τον ...ανύπαρκτο "ελεύθερο" χρόνο του στη πρόοδο των Συνανθρώπων του και στα ιδεώδη των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.