Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΡΘΟΣΤΑΔΗΝ, 
ΕΦΙΠΠΩΣ ΤΟΞΕΥΣΕΤΕ!



     Αποφασισμένοι να κρατήσουμε μέσα μας το υψηλό επίπεδο της Πολεμικής Αρετής που είναι απαραίτητο για την επιβίωση της Φυλής μας,αποχαιρετούμε σήμερα τον πρώτο μήνα της νέας μας προπονητικής περιόδου με μία Προπόνηση του αναπληρωτή Αρχηγού της Ομάδος μας Μηνά Α. Τσομπανιάν  για τη βελτίωση των ισορροπιστικών και μαχητικών του ικανοτήτων.  



     Τοις κείνων ρήμασι και έργοις αμετακλήτως και ...αμετανοήτως(!) πεπεισμένοι, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" ακολουθούμε την οδό της αυτοβελτιώσεως παντί τιμήματι σε καιρούς χαλαιπούς κατά τους οποίους οι θνησιγενείς προορίζονται να αφανιστούν εν ραστώνη και δειλία.



     Νυκτερινή η αποψινή εξάσκηση του αγαπημένου μας Μηνά με πολλαπλά ισορροπιστικά "σενάρια" τα οποία όλα τα έφερε εις αίσιο πέρας!


     Άξιος αναπληρωτής Αρχηγός μιας αξίας πολεμικής Ομάδος, ο Μηνάς εν μέση νυκτί κατάφερε να σταθεί αταλάντευτα όρθιος επί της ράχεως του Ίππου του περισσότερο από  κάθε άλλο προηγούμενο Εφιππποτξότη μας και για χρόνο που θα του επέτρεπε να τοξεύσει άνετα πλέον των δώδεκα βελών! 


      Κατόπιν, διηύθυνε τον Ίππο του σε καλπασμούς αλλά και Μένδιο "κάθισμα" μέχρι που κουράστηκε για να ξεκουραστεί ακριβώς όπως και κάθε αλογατάρης κάπου στη Μογγολία, όταν διασχίσει την απέραντη στέππα.



     Οι πλείστοι έχασαν το προορισμό τους, οι ολίγιστοι ποτέ, όπως δε χάνουν ποτέ και το χαμόγελο που χαρακτηρίζει τον καλό καγαθό! Κι αυτοί είμαστε οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ"!



     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.