Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

...ΑΧΑΛΙΝΩΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ


ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ


     Διπλή Προπόνηση την εβδομάδα αυτή στο Παράρτημα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" με επικεφαλής τον αγαπημένο μας Ιφικράτη (Γεώργιο Σταυριανόπουλο).


     Οι Χαλκιδείς Κένταυροι βρέθηκαν στη Γραμμή Βολής την Κυριακή 25η αλλά και την Τρίτη 27η Σεπτεμβρίου με νέες ασκήσεις και νέα πρόσωπα που τα καλοδεχόμαστε.


     Στο γνώριμο φυσικό περιβάλλον, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" χάρηκαν τα Τόξα τους και τις προσπάθειές τους σε δύο αλλεπάλληλες προπονητικές ημερίδες δίπλα από το Κάστρο της Χαλκίδος.


     Αν και οι ρυθμοί της καλοκαιρινής ραστώνης δεν έχουν παρέλθει εντελώς, σιγά-σιγά η Ομάδα του Ιφικράτη μας ξυπνά από το θερινό λήθαργο και αναλαμβάνει τα Τόξα.


     Κι απ΄ ό,τι φαίνεται ο Ιφικράτης δε δείχνει να έχει μείνει διόλου πίσω από τις μεσολαβήσασες διακοπές.


και ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


     Στην Αθήνα συνεχίστηκε κανονικά η ειδική  διδασκαλία της εισαγωγής στη Τόξευση εξ επαφής και χθες, όπως και κάθε Πέμπτη.


     Επιδίωξή μας είναι η ανάδειξη περισσοτέρων Εκπαιδευτών για τη μεταλαμπάδευση αυτής της σημαντικής γνώσεως σε όλους τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" υπό την προϋπόθεση της εξατομικευμένης διδασκαλίας όπως απαιτεί αυτή η άσκηση.


     Ήδη, μετά την γόνιμη πρωτοβουλία του Συνασκουμένου μας Γεωργίου, έχουμε προετοιμάσει μια πρώτη "μαγιά" ικανών Εκπαιδευτών οι οποίοι το προσεχές Σάββατο, στη τακτικήν εβδομαδιαία ομαδική Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας θα τη μεταδώσουν σε όλη τη Γραμμή Βολής από την οποία, στη μεθεπόμενη Προπόνηση θα περάσει σε ακόμη περισσότερους Συνασκουμένους μέχρι να γίνει κτήμα όλων.


     Με αυτή την τόσο σημαντική εισαγωγική διαδικασία στην ενστικτώδη Τοξοβολία, βλέπουμε ραγδαία βελτίωση σε όσους την ακολουθούν και πιστεύουμε ότι σύντομα θα αναβαθμισθεί το τοξευτικό επίπεδο όλης της Ομάδος μας.


    Έτσι, αυτό το Σάββατο καλούνται όσο το δυνατόν περισσότεροι Συνασκούμενοι στη Γραμμή Βολής για να απολαύσουν μια πολύ καθοριστικήν εμπειρία για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων στη Παραδοσιακή Τοξοβολία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.