Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΙΑ ΜΕΣΤΗ ...ΤΕΤΑΡΤΗ


     Μία μεστή Τετάρτη ήταν για όλους μας η χθεσινή μέσα στο φυσικό τοπίο του Λυκαβηττού το απόγευμα, στον φιλόξενο χώρο των αγαπητών Συνελλήνων της Ιεράς Φιλενθέων Ιστίης νωρίς το βράδυ, αλλά και, αργά το βράδυ, στην έδρα της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας".


     Η μεταξύ Συνελλήνων αγάπη και ευγενής συνύπαρξη έγινε και πάλι αισθητή στο χθεσινό συμπόσιο που παρέθεσε η ΙΕΡΑ ΦΙΛΕΝΘΕΩΝ ΙΣΤΙΗ επ΄ευκαιρία των "4ων Παναθηναίων" τα οποία προσφάτως διοργάνωσε με ...παναθηναϊκήν επιτυχία! Για την εξαιρετική συμποσιακή βραδυά οι "Έλληνες Κένταυροι" και πάλι ευχαριστούμε τους διοργανωτές και εκλεκτούς Συνέλληνες, όπως και για την Τιμή της δια περγαμηνής βραβεύσεως της Ομάδος μας για την ελάχιστη συμμετοχή μας στα "4α Παναθήναια". Είθε η λαμπρή παναθηναϊκή διοργάνωση της ΙΕΡΑΣ ΦΙΛΕΝΘΕΩΝ ΙΣΤΙΗΣ να συνεχίζεται ολοένα και λαμπρότερη και πάντοτε εναγκαλισμένη από τους πεπεισμένους "τοις κείνων ρήμασι" Συνέλληνες!


     Στο καταπράσινο και ήρεμο Λυκαβηττό συνεχίσθηαν τα μαθήματα αυτοάμυνας του Δασκάλου Νικολάου Καπλατζή προς τα Μέλη των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".


     Τη φορά αυτή αναπτύχθηκαν ακόμη περισσότερο τα όσα ήδη έχουν διδαχθεί και εξετάσθηκαν ακόμη πιο προχωρημένα "σενάρια" αντιμετωπίσεως κινδύνων σε εποχές δύστοκες... 


     Όπως πάντοτε αναλυτικός και περιγραφικός ο Νίκος Καπλατζής μας έδωσε βασικές "συντεταγμένες" υπερβάσεως κινδύνων και διαπιστώσαμε ότι οι απλές "κατευθύνσεις του μπορούν να εφαρμοσθούν πανεύκολα ακόμη και από τον τρυφερό γυναικείο "πληθυσμό" των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".


     Αργά το βράδυ διεξήχθη ένας Κύκλος Ομάδος με ιδιαίτερη σημασία, τον οποίο συνεκάλεσε ο αναπληρωτής Αρχηγός Ομάδος Μηνάς Τσομπανιάν στην έδρα της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας". Όπως προκύπτει πάντοτε από έναν Κύκλο Ομάδος και αυτός απέφερε τα οφέλη του για τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ", αποδεικνυομένης της πρωτοβουλίας του αναπληρωτή Αρχηγού της ο οποίος και διηύθυνε τον Κύκλο, ιδιαιτέρως ωφέλιμης .
     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.