Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ "ΟΡΟΣΗΜΟ"


     Το Παράρτημα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ" με "κορμό" του τον Χριστόφορο και την Ειρήνη, δείχνει όχι απλώς έτοιμο για απαιτητικούς διεθνείς αγώνες αλλά και για διεκδίκηση "θέσεων" στο βάθρο!


     Και η προπονητική παρουσία του Ακάδημου ανάμεσα σε αυτούς τους ταλαντούχους παραδοσιακούς Τοξότες, απογείωσε (κυριολεκτικώς!) αυτό το "εργαστήρι" Παραδοσιακής Τοξοβολίας!


     Η χθεσινή Προπόνηση των Κερκυραίων "ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" ήταν πραγματικά αποτελεσματικόταη και θεαματική, από εκείνες που ο Ακάδημος μας συνηθίζει, δίνοντας έμφαση στο συντονισμό των Συνασκουμένων και στην ανάπτυξη τεχνικής εν κινήσει έτσι που, στο τέλος, σε μία στατική Γραμμή Βολής όλα να φαίνονυται πανεύκολα.


     Απογειωμένοι οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ", αυτή τη φορά με την καθοδήγηση του Ακάδημου έμοιαζαν περισσότερο με "προχωρημένο" χορευτικό συγκρότημα του οποίου τις χορογραφίες θα θαύμαζε και ο Alwin Nicolais.


     Mε εμφανή τη ευεργετικήν επίδραση του προγράμματος στους Συνασκουμένους, η χθεσινή Προπόνηση είναι ορόσημο για τη προπονητική δραστηριότητα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".


     Η επικινδυνότητα των κινητικών ασκήσεων αντιμετωπίσθηκε πολύ υπεύθυνα  -όπως πάντα στην Ομάδα μας-  από τον Ακάδημο με την αναμενόμενη "έξοδο" στην ασφαλή ωφελιμότητα των Συνασκουμένων.


     Έτσι και σ'  αυτή τη Προπόνηση των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ" κυριάρχησε η αρμονία που άγει στην ευστοχία όχι μόνον της Τοξοβολίας αλλά και της ίδιας της ζωής.


     Στη Προπόνηση αυτή είδαμε για πρώτη φορά στο προπονητικό μας πρόγραμμα και μία νέα άσκηση υψηλών απαιτήσεων, την παρθία τόξευση σε άλμα που εξετέλεσε άψογα η Όλγα μας τηνοποία συγχαίρουμε όπως και τους Συνασκουμένους της Χριστόφορο και Ειρήνη και, βεβαίως, τον Ακάδημο οποίος για άλλη μια φορά απέδειξε πόσο σπουδαίος είναι για  τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ".


                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.