Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΨΥΧΗΣ & ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΛΗΣΕΩΣ



   
      Ο Γυμναστής Ιωάννης Τσουλάκος ανέλαβε να γυμνάζει τον τυφλό "ΕΛΛΗΝΑ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" Βαγγέλη, στο Γυμναστήριο "ΑΓΩΓΗ" και στιγμιότυπα αυτής της προσπαθείας βλέπουμε στο παραπάνω βίντεο.

Ο Γυμναστής Ιωάννης Τσουλάκος

     Δύο εξαιρετικοί Συνέλληνες, ο πρώτος με ευγένεια ψυχής και ο δεύτερος με δύναμη θελήσεως αποδεικνύουν ότι ακόμη και μέσα σε μιαν εποχή άκρατου ατομικισμού ο Άνθρωπος μπορεί να κερδίσει τη μάχη των Αξιών εξερχόμενος, βλέπων ή και τυφλός, από το σκότος του Πλατωνικού "σπηλαίου".

     Έξοχος Γυμναστής ο Ιωάννης Τσουλάκος και συνεχώς προοδεύων Τοξότης ο Βαγγέλης μας, δίνουν από κοινού τη δική τους "μάχη" της αυτοβελτιώσεως, ο μεν Δάσκαλος της "ΑΓΩΓΗΣ" αφιερωμένος σε έναν Συνάνθρωπο με ιδιαίτερες απαιτήσεις, ο δε μαθητής του προσηλωμένος στο καθήκον της ιδίας σωματικής βελτιώσεώς του με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

     Εμείς τους θαυμάζουμε και τους δυο και τους προτείνουμε ως παραδείγματα προς μίμηση! Ο πολυπόθητος κοινωνικός Πολιτισμός, ο τόσος σπάνιος στην εποχή μας, αφήνει τις "πατημασιές" του ακόμη και στις μέρες μας, μέσα στο Γυμναστήριο της "ΑΓΩΓΗΣ" που όλοι το εκτιμούμε και συγχαίρουμε τον ιδρυτή του Ιωάννη Τσουλάκο για ένα τέτοιο, πραγματικό, κόσμημα αθλήσεως στη πόλη της Καλαμάτας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.