Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"
Προπόνηση 3ης Απριλίου 2016



     Ακολουθώντας τις αρχές και το πρόγραμμα της Σχολής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" προάγουν στη περιοχή τους τη Παραδοσιακή Τοξοβολία με τον επικεφαλής τους Ιφικράτη να διευθύνει με επιτυχία την εβδομαδιαία  προπονητική τους διαδικασία.


     Αν και πολύ νωρίς, οι Συνασκούμενοι της Χαλκίδος ρίχτηκαν στα "βαθιά νερά" από τον Ιφικράτη ο οποίος, όμως, δείχνει ότι δε βιάστηκε αλλά εξετίμησε σωστά τις ικανότητες των μαθητών του χωρίς να επιτρέψει να χαθεί χρόνος προόδου.


     Παρά τα αναμενόμενα λάθη και ατέλειες, το πρόσημο της δουλειάς των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" είναι απολύτως θετικό και οι Χαλκιδείς Συνασκούμενοι θα πρέπει να αισθάνονται ισάξιοι και ισότιμοι των υπολοίπων "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" κάνοντάς μας υπερήφανους.


     Και στον Ιφικράτη ο οποίος πιστώνεται με την επιτυχή λειτουργία των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" τα συγχαρητήρια όλων μας, γνωρίζοντας την επίμοχθη καταβολή προσπαθείας που συνεπάγεται η διεύθυνση μιας Σχολής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" και της τηρήσεως των αυστηρών κανόνων που επιβάλλει η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" προκειμένου να διακονείται σωστά η Έφιππη και η Παραδοσιακή Τοξοβολία στην Ελλάδα. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.