Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 
ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" 
ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ


     Με απόφαση της 56ης Συνελεύσεως του Δ.Σ. της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας" ιδρύεται Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων" και στη Καλαμάτα, υπό τη διεύθυνση του Συνασκουμένου μας Αθανασίου Α. Ψωρομύτη ο οποίος είναι από τα παλαιότερα Μέλη της Ομάδος μας με υψηλότατο Ήθος και ικανότητες.


     Ήδη, Παραρτήματα των "Ελλήνων Κενταύρων" λειτουργούν στη Κύπρο, Κέρκυρα, Χαλκίδα και από σήμερα και στη Καλαμάτα.


     Ο Αθανάσιος Α. Ψωρομύτης ανέλαβε τη πρωτοβουλία να εξειδικευθεί και στην διδασκαλία της Παραδοσιακής Τοξοβολίας σε τυφλούς θεωρώντας ότι όλοι έχουν δικαίωμα ακόμη και σε στοχαστικές τέχνες που προϋποθέτουν την όραση.


     Ήδη ο Αθανάσιος Α. Ψωρομύτης έχει δώσει επιτυχή δείγματα οργανωτικής αλλά και πρακτικής προσεγγίσεως του ευγενούς στόχου του ενώ μέσα στους σκοπούς του είναι και η διδασκαλία της Παραδοσιακής Τοξοβολίας σε Α.Μ.Ε.Α., παραλλήλως με αρτιμελείς Παραδοσιακούς Τοξότες και οι μέχρι τώρα εναρκτήριες προσπάθειές του έχουν κινήσει το διεθνές ενδιαφέρον γι΄ αυτή την ελληνική πρωτιά!


     Η "Ελληνική Εφιπποτοξοτική Εταιρεία" και οι "Έλληνες Κένταυροι", πάντοτε υπερήφανοι για την ποιότητα των Μελών μας, ευχόμαστε στον Αθανάσιο Α. Ψωρομύτη καλήν επιτυχία στο υπό την διεύθυνσή του Παράρτημα Καλαμάτας και πλήρη ευόδωση των υψηλών οραμάτων του.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.