Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΟΙ 
"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ"
ΣΤΑ
"ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2016"


     Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας «Έλληνες Κένταυροι», τιμώντας πάντοτε τις εθνικές μας Παραδόσεις, έπειτα από ευγενή πρόσκληση της διοργανωτικής επιτροπής της ετησίας Ελληνικής εθνικής συναθροίσεως των «Προμηθείων», θα παραβρεθεί στη φετινή διοργάνωση η οποία είναι η 21η κατά σειρά και, όπως πάντα, θα λάβει χώρα στο Λιτόχωρο Πιερίας από την Πέμπτη 7η Ιουλίου έως Κυριακή 10η Ιουλίου. 



     Έτσι, με ιδιαίτερη χαρά θα παραστούμε, όπως και στο παρελθόν σε άλλες συναφείς διοργανώσεις, σε μία ακόμη εορτή Συνελλήνων συνεορτάζοντας και τιμώντας προγονικές Μνήμες.


     Οι γιορτές των «Προμηθείων» συμπληρώνουν φέτος 21 χρόνια σταθερής και γόνιμης παρουσίας στην προβολή και ανάδειξη του αρχαίου ελληνικού πνεύματος.

  Η λαμπρή ετήσια διοργάνωση των «Προμηθείων» που συγκεντρώνει χιλιάδες Έλληνες και ξένους πιστούς του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, έχει ως επίκεντρό της το υπέροχο φυσικό περιβάλλον του Άλσους Προμηθέως, στους πρόποδες του Ολύμπου.

     Εδώ, κάθε χρόνο, υπό την σκέπη του Όρους των Ελλήνων Θεών, οι χιλιάδες των προσερχομένων απολαμβάνουν μιας πνευματικής μεθέξεως και τιμούν το ελληνικό πνεύμα με δημόσιες συζητήσεις και επιμέρους εκδηλώσεις, παρακολουθώντας καλλιτεχνικά, πολιτισμικά και τελεστικά δρώμενα, μετέχοντας, ακόμη, σε αυτά, μυούμενοι στην κοσμοθέαση των Προγόνων μας.

     Η είσοδος στις γιορτές των «Προμηθείων» είναι ελεύθερη, γιατί απευθύνονται σε όλους όσους τιμούν την ελληνική παιδεία και τον ελληνικό πολιτισμό. Ευπρόσδεκτοι στις γιορτές των «Προμηθείων» είναι όλοι όσοι νιώθουν πως η διαύγεια σκέψεως και οι Αξίες των Προγόνων μας, μπορούν ν' αποβούν βατήρας πνευματικής παλιγγενεσίας, ελπίδος και αντιστάσεως απέναντι στην υποδούλωση που, μηχανισμοί αλλότριοι και ισοπεδωτικοί, επιδιώκουν να σκλαβώσουν για άλλη μια φορά τον Ελληνισμό.



     Σύντομα θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα της τριήμερης συμμετοχής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" σ' αυτή την ετήσια πανελλήνια συνάντηση για την αναβίωση των Πατρώων Παραδόσεων.



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Oργανωτικός Υπεύθυνος συμμετοχής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ":
Γεώργιος Σταυριανόπουλος (Ιφικράτης)
τ. 6979081798

Ιστολόγιο:
http://greekcentaurschalkis.simplesite.com/422216699

Facebook:
https://www.facebook.com/events/1701435880073099/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.