Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΜΙΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΚΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ


     Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης και Παραδοσιακής Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ", το Σάββατο, 23η Ιανουαρίου 2016, θα έχει την Τιμή να συνασκηθεί με αθλουμένους του Γυμναστηρίου "ΑΓΩΓΗ" οι οποίοι, για τον σκπό αυτό θα έρθουν από την Καλαμάτα, προκειμένου να μυηθούν στην Ιππική, στη Σπαθασκία και στη Τοξοβολία.

     Κατά την ημέρα αυτή (23/1/2016) το μεν Ιππευτήριο θα είναι αφιερωμένο στους Συνέλληνες της "ΑΓΩΓΗΣ" ώστε να τύχουν της δέουσας προσοχής σε εξατομικευμένο επίπεδο, ενώ όλοι μαζύ θα συνασκηθούμε, κατόπιν, στη Σπαθασκία και στη Παραδοσιακή Τοξοβολία. Τούτο σημαίνει ότι κατά την συγκεκριμένη ημερομηνία δεν θα προγραμματισθούν μαθήματα Ιππασίας για τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ".

     Το πρόγραμμα της ειδικής, αυτής, εκπαιδευτικής ημερίδος που θα μπορεί να παρακολουθήσει και κάθε ενδιαφερόμενο Μέλος της Ομάδος μας, θα αρχίσει στις 09:00 μ.μ. θα το διευθύνει ο Αρχηγός της Ομάδος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" συνεπικουρούμενος από τον Εκπαιδευτή υπό επίβλεψη Ιφικράτη, τον βοηθό Ιππικής, τον βοηθό Τοξοβολίας και δύο προχωρημένους μαθητές. Προηγουμένως, ο Ιδρυτής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" θα καλωσορίσει τους ευγενείς Συνασκουμένους και θα τους εξηγήσει το βαθύτερο νόημα της Έφιππης Τοξοβολίας ως "άξονος" πνευματικής και σωματικής ισορροπίας και ψυχικής ενδυναμώσεως. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.