Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

41,66%  ΠΡΟΣ 87,8%


    Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" επιμένει σε μία σοφή φράση του Osho η οποία λέει: "Σεβάσου τη μοναδικότητά σου και ξεπέρνα τις συγκρίσεις. Χαλάρωσε σ’ αυτό που είσαι." Παρά ταύτα, αν και αδιαφορούμε για επιδόσεις και διακρίσεις, αυτές μας ..."προκύπτουν" από ...μόνες τους! Εκτός από τις διεθνείς διακρίσεις που απολαύσαμε, απρόσμενα παρατηρούμε και την αύξηση των επιδόσεων των Μελών μας, κατά τη διάρκεια των Προπονήσεών μας, όπως και κατά την τελευταία προπονητική ημερίδα της 19ης Δεκεμβρίου κατά την οποία, με 41,66% αρχαρίους στη Γραμμή Βολής, η τελική ευστοχία έφτασε στο 87,8%!  Το αποτέλεσμα της αριθμομηχανής με την οποία εξάγονται τα αποτελέσματα μετά από κάθε Προπόνηση επαληθέυθηκε αρκετές φορές επί τη βάσει του αριθμού συμμετεχόντων, του συνολικού αριθμού τοξευθέντων βελών και του αριθμού των βελών επί του στόχου σε ένα πρόγραμμα πολύ απαιτητικό όπως αυτό του "Σχολείου Σιωπής" που εκτελεί σε κάθε Προπόνησή της η Ομάδα μας και περιέχει πλήρη κύκλο ασκήσεων, στατικών και κινητικών ακόμη και σε τροχάδην. Αυτό, όμως, το λίαν ενθαρρυντικό αποτέλεσμα επαληθεύτηκε ακλόνητο με όλες τις "βασάνους" και, παρά το ότι παραμένουμε χαλαροί σε αυτό που είμαστε, αυτό που νοιώσαμε ότι καταφέραμε μας κάνει να χαιρόμαστε ακόμη περισσότερο. 


     Η τελευταία προπονητική ημερίδα ξεκίνησε με μία πρωτοβουλία του Αρχηγού για την επίδειξη του ενδεδειγμένου κερώματος των χορδών των Τόξων, κάτι απαραίτητο για τη σωστή συντήρηση του αγαπημένου «συντρόφου»,  μετά τον Ίππο.  


     Κάθε Συνασκούμενος «φρεσκάρισε» στη μνήμη του την ορθή διαδικασία κερώματος της χορδής, ώστε το Τόξο του να διατηρεί την καλύτερη δυνατή απόδοσή του. Και αυτό το «κέρωμα» έδειξε να είναι ένας καλός …οιωνός για το αποτέλεσμα που ακολούθησε.

     Όλοι χάρηκαν, πράγματι, θαυμάσιες τοξεύσεις ακόμη και οι αρχάριοι οι οποίοι έδειξαν ότι μετά από ελάχιστες Προπονήσεις στέκονται επάξια στη Γραμμή Βολής!


     Και, βεβαίως, χάρηκε και ο Αρχηγός τις τοξεύσεις του από μεγάλη απόσταση! Πως θα μπορούσε, άλλωστε να μη χαρεί ο πρωτεργάτης της χαράς όλων;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.