Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 13-14/3/2015
[Ανακοίνωση του Αρχηγού της Ομάδος]


     Αγαπητοί "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ",

     Αυτό το σαββατοκύριακο προγραμματίσαμε αρκετή δουλειά και τόσο το Σάββατο (14/3) όσο και την Κυριακή (15/3) η Ομάδα μας θα βρεθεί σε συνεχές έργο. Αναλυτικά:


1. ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 
ΣΑΒΒΑΤΟΥ 14ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

     Το Σάββατο 14η Μαρτίου 2015 η Ομάδα μας λαμβάνει μέρος σε ένα παγκόσμιο γεγονός κατά το οποίο πολλοί  παραδοσιακοί Τοξότες σε διάφορες χώρες θα τοξεύσουν επί στόχου που οι ίδιοι θα έχουν σχεδιάσει με το μοτίβο ενός δράκου, στη μνήμη ενός Τοξότη, του Dennis Kauth, ο οποίος εξεδήμησε και του οποίου ο μικρός γιος ζήτησε από όλους να τοξεύσουν τη συγκεκριμένη ημέρα. Ο δράκος σχετίζεται με το ότι ο εκλιπών σχεδίαζε δράκους και η Ομάδα μας ήδη έχει εκτυπώσει το σχετικό στόχο με το ζητούμενο μοτίβο επί του οποίου θα τοξεύσουμε το Σάββατο.

     Ο Αντιπρόεδρος της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» Ακάδημος εξεπόνησε το πρόγραμμα της ημέρας το οποίο μας στέλνει μαζύ με σχετικές οδηγίες, ώστε κατά τη τελετουργική τόξευσή μας να πετύχουμε τους σκοπούς της διεθνούς διοργανώσεως.

     Όπως σημειώνει ο Ακάδημος, σκοπός αυτού του Προγράμματος είναι η επιτέλεση του σκοπού της τιμητικής τοξεύσεως στη μνήμη του Dennis Kauth αλλά και η σύσφιξη των σχέσεων των Μελών της Ομάδος μας με μία προπονητική ποικιλία θεωρητικών γνώσεων αλλά και πρακτικών ασκήσεων. Καλό είναι όλοι να ξαναδιαβάσουμε τις «Οδηγίες προς Συνασκουμένους» και να φέρουμε όλοι την προβλεπόμενη ενδυμασία της Ομάδος διότι το φωτογραφικό υλικό της ημέρας θα σταλεί στους διοργανωτές οι οποίοι και θα το δημοσιοποιήσουν ευρέως. Επειδή το όλο Πρόγραμμα θα διαρκέσει αρκετές ώρες από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 18:30 μ.μ. καλό είναι να έχουμε μαζύ μας νερό και πρόχειρο φαγητίο. Επίσης, να μη ξεχάσουν όσοι λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή να τη φέρουν μαζύ τους και να προνοήσουμε όλοι για κατάλληλο ρουχισμό και υπόδηση αναλόγως καιρού. Το πλήρες Πρόγραμμα έχει ως εξής:

Ωρα  10:00 ΠPOΣEΛEYΣH.
Ωρα. 10:15 ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ANAΛYΣH TOY ΠPOΓPAMMATOΣ THΣ HMEPAΣ.
Ώρα 11:00 ΠAPAKOΛOYΘHΣH MAΘHMATOΣ IΠΠAΣIAΣ.
Ωρα 12:00 ΠPOΠONHΣH TOΞOBOΛIAΣ.
Ωρα 13:00 ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΞΕΥΣΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ DENNIS KAUTH.
Ωρα 13:30 ΔIAΛEIMMA ΓEYMATOΣ KAI ANAΠAYΣΕΩΣ.
Ωρα 14:30 ΘEΩPHTIKO MAΘHMA ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ.
Ωρα 15:00 TOΞEYTIKH EΞAΣKHΣH ΜΑΚΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ
Ωρα 17:00 KYKΛOΣ
Ωρα 18:30 ΠEPAΣ HMEPIΔAΣ

     Εάν κάποιοι δε θα μπορούσατε να είστε παρόντες καθ΄όλη τη διάρκεια του Προγράμματος, θα σας παρακαλούσαμε τουλάχιστον να είστε παρόντες στις 13:00 μ.μ. όταν θα ξεκινήσει η τελετουργική Τοξοβολία στη μνήμη του εκλιπόντος Τοξότη.
                                      Λεπτομέρειες της διοργανώσεως θα βρείτε εδώ.



2. ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 
ΚΥΡΙΑΚΗΣ 15ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

     Η Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας της Κυριακής 15ης Μαρτίου 2015 θα διεξαχθεί στο κέντρο των Αθηνών, θα αρχίσει στις 15:00 μ.μ και θα πρέπει όλοι να φέρουμε την αμφίεση της Ομάδος, όπως πάντα.


     Για κάθε ερώτησή σας θα είμαι στη διάθεσή σας στο 6972496303, όπως και η Χαρά στο 6976345555.


Εφιπποτοξοτικά,


Αρπάλυκος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.