Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

AΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ...ΔΥΣΚΟΛΑ!




     Στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" έχουμε αντιστρέψει την εκπαιδευτική "φιλοσοσφία" αρχίζοντας από τα ...δύσκολα! Και όταν οι μαθητές μας τα καταφέρουν τότε, διαπιστώνουν το πόσο απλή είναι η κατάκτηση της κορυφής! Διότι, εμάς μας ενδιαφέρει να "είμαστε" και όχι, απλώς, να ..."φαινόμαστε"!


     Σήμερα, η Χαρά και ο Γεώργιος, οι δύο Εφιπποτοξότες οι οποίοι προορίζονται να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους διεθνείς Αγώνες Έφιππης Τοξοβολίας  "GRUNWALD 2014" στη Πολωνία (1-4 Mαϊου 2014), προπονήθηκαν με σέλλα δυτικού τύπου, όπως ακριβώς θα αγωνισθούν στους Αγώνες για τους οποίους προετοιμάζονται!


     Οι δύο "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" χωρίς καμία δυσκολία κατάφεραν να στείλουν ΟΛΑ, ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ τα βέλη τους στο εσωτερικό του στόχου και όχι απλώς μέσα σ΄ αυτόν, ενώ το βέλος που δεν έπληξε τον στόχο πέρασε πολύ κοντά από αυτόν! 


     Είμαστε πολύ περήφανοι για το επίπεδο των Ελλήνων Εφιπποτοξοτών οι οποίοι, με την καθημερινή, σκληρή, προσπάθειά τους βρίσκονται πλέον στη "πρώτη γραμμή" της παγκόσμιας Έφιππης Τοξοβολίας, της κορυφαίας αυτής πολεμικής τέχνης η οποία απετέλεσε την απαρχή του βασικού δόγματος πολέμου "πυρ και κίνηση"!


     Όμως, σήμερα, ακόμη ένας αρχάριος μαθητής μας, ο Αντώνιος, μας έδωσε την έμπρακτη διαβεβαίωση ότι είναι έτοιμος για την εξέτασή του και την διαπίστευσή του ως Εφιπποτοξότη στέλνοντας σχεδόν όλα τα βέλη του στο στόχο (κι αυτός) καλπάζοντας σε ανεπίσακτο και ανενστόμιστο Ίππο με την άνεση που δείχνει το παραπάνω βίντεο, κάτι για το οποίο αξίζει συγχαρητηρίων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.