Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟΥΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ
 
 

     Αφήνοντας πίσω τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλούς επαίοντες θαυμαστές της δουλειάς του, καθώς και ένα νέο Παράρτημα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" με τρία νέα Στελέχη να λειτουργεί επιτυχημένα, επιστρέφει αύριο από την Κύπρο ο Αρχηγός της Ομάδος μας Αρπάλυκος (Δημήτριος Π. Χρήστου) με την βοηθό του Εριθέλγη.
 
 
 
     Ο Αρπάλυκος κατάφερε με την ηθική και υλική υποστήριξη του Κυπρίου αποφοίτου του Α' Διμήνου Σχολείου Ιππικής Παύλου Χαραλάμπους να ενεργοποιήσει το Παράρτημα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" στην Κύπρο, εκπαιδεύοντας την πρώτη σειρά Κυπρίων Εφιπποτοξοτών κατά την οποία ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εκπαίδευσή τους και προέκυψαν τρία νέα Στελέχη.
 
 
     Σημειωτέον ότι στην Κύπρο εξεδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής στην Σχολή του εκεί Παραρτήματός μας 15 άτομα εκ των οποίων επελέγησαν μόνον 3 προκειμένου, με τα κατ'  αρχήν διατιθέμενα μέσα, να διατηρηθεί υψηλή η ποιότητα εκπαιδεύσεως κάτι που ο Αρπάλυκος κατόρθωσε να επιτύχει. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" επιδιώκουν σταθερά την ουσιαστική ποιότητα στο έργο τους και όχι την ..."ευημερία των αριθμών και/ή εντυπώσεων".
 
 
 
     Το Παράρτημα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" στην Κύπρο, ο ίδιος ο Αρπάλυκος και οι μαθητές του,έτυχαν ευρύτατης προβολής από τον κυπριακό τύπο και την τηλεόραση με εκτενή, πολυσέλιδα, δημοσιεύματα αλλά και τηλεοπτικές παρουσιάσεις τελευταία, εκ των οποίων, σημειωτέον, μοντάρεται αυτή τη στιγμή στα στούντιο της κρατικής κυπριακής τηλοψίας (Ρ.Ι.Κ.)  και θα προβληθεί κατά την απουσία του!
 
 
     Παρά τις δελεαστικές προτάσεις επαγγελματικής εργασίας που δέχθηκε στην Κύπρο ο Αρπάλυκος, επιστρέφει στην Ελλάδα με βαθειά εκτίμηση προς τον οργανωτή του Παραρτήματος Κύπριο ευπατρίδη Παύλο Χαραλάμπους, όλους τους Αδελφούς Κυπρίους και την Ελληνική Κύπρο, για να συντονίσει αμέσως τις Προπονήσεις των Μελών της Ομάδος που σε λίγες εβδομάδες, υπό την αρχηγία του, μεταβαίνουν στο εξωτερικό προκειμένου να συμμετάσχουν σε διεθνείς Αγώνες Έφιππης Τοξοβολίας. Ο Αρχηγός των"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" θα εξετάσουν από κοινού τις περιπτώσεις αιτήσεων συνεργασίας με άλλα Ιππικά Κέντρα τα οποία ζήτησαν την οργανωτική βοήθειά μας προκειμένου να οργανώσουν, στο πλαίσιο των λειτουργιών τους, τμήματα Έφιππης Τοξοβολίας.
 
 
 
 
     Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ", με μεγάλη χαρά, καλωσορίζουμε τον Αρπάλυκο για να αναλάβει κα πάλι την Ομάδα στα άξια χέρια του και τη βοηθό του Εριθέλγη. 
 
 
 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.