Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΡΟΧΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ...


     Αμέσως μετά τη λήξη του Α' Διμήνου Σχολείου Ιππικής και η Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" δρέπει τους καρπούς της επιτυχίας του! Ήδη ξεκίνησαν τα, υπό επίβλεψη, μαθήματα αρχαρίων με Εκπαιδευτές τους αποφοίτους του Σχολείου αυτού. Οι νέοι μας Εκπαιδευτές μπορούν τώρα και να εκπαιδεύουν και να συνεχίζουν να εκπαιδεύονται χωρίς κόστος για τους ίδιους. Και η πιστή τήρηση του φωτογραφικού Αρχείου των μαθημάτων μας επιβεβαιώνει την λαμπρή ικανότητα των νέων Εκπαιδευτών μας με το αποτέλεσμα που φαίνεται στη εικόνα που ακολουθεί και που δείχνει την κατάληξη του πρώτου μαθήματος ενός νέου Μέλους της Ομάδος που μυήθηκε στην Ιππασία από την υπό επίβλεψη Εκπαιδεύτρια, Χαρά!


     Ακόμη ένα νέο Μέλος μας ξεκίνησε την όμορφη "περιπέτειά" του στην Ιππική μαζύ μας επιβεβαιώνοντας με τις φωτογραφίες του μαθήματός του την αποτελεσματικότητα των νέων, υπό επίβλεψη, Εκπαιδευτών μας!


     Εν τω μεταξύ, οι προχωρημένοι μαθητές προοδεύουν ακόμη περισσότερο και μάλιστα με δική τους, πια, πρωτοβουλία υπό την εκπαιδευτική επίβλεψη του Αρχηγού της Ομάδος Αρπάλυκου. Mπορεί, πια, οι Εφιπποτοξότριες να μην ιππεύουν με τις ποδήρεις τουαλέτες της Βικτωριανής περιόδου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκπαιδεύονται στη Σχολή μας και στο "Πλάγιο Κάθισμα" (Side Saddle).


     Και, βεβαίως, ακολουθώντας τα πρότυπα εκπαιδεύσεως της "Ισπανικής Σχολής της Βιέννης", ακόμη και οι Εκπαιδευτές μας υποχρεώνονται σε συνεχή συραγώγηση προς βελτίωση των επιδόσεών τους, πάντοτε υπό Γυμνιππευτικό πρόγραμμα!



     Η άριστη πρόοδος των Μαθητών μας και ολόκληρης της Σχολής μας υπό την άγρυπνη προσοχή και επίβλεψη του Αρχηγού της Ομάδος Αρπάλυκου, έδωσε επί τέλους το περιθώριο και στον Ιδρυτή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" να βρει χρόνο, μετά από μία πενταετία, να ασχοληθεί με τις ηθολογικές παρατηρήσεις του οι οποίες θα βοηθήσουν ακόμη περισσότερο στην βελτίωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Ομάδος μας. Η Φυσική Ιππική την οποία ακολουθούμε δεν είναι παρά η εφαρμογή των φυσικών κανόνων σχέσεων των ειδών, τους οποίους πρέπει να γνωρίζουμε για να εφαρμόζουμε.


     Το αντικείμενο αυτών των μελετών που εξερευνά την θέαση της συνεργασίας με την πανίδα, του προϊστορικού και πρωτογόνου Ανθρώπου θα εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο την εκπαίδευση των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ", συνδέοντάς την με τις ακατάλυτες αλήθειες των Πολιτισμών της αρχέγονης επιβιώσεως του Ανθρώπου.


     Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ασχολείται επισταμένως με το εφιπποτοξοτικό της αντικείμενο, δηλαδή, την Ιππική και την Τοξοβολία και τούτο σημαίνει συνεχή έρευνα και εκπαιδευτική πρόοδο των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" οι οποίοι βρίσκονται σε σταθερή τροχιά προόδου. Γι αυτό και προτρέπουμε όσους πραγματικά ενδιαφέρονται να μάθουν και να αποκτήσουν ικανότητες τόσο στην Ιππική όσο και στην Ενστικτώδη (Παραδοσιακή) Τοξοβολία να μη διστάσουν να παρακολουθήσουν την εκπαίδευσή μας. Θα τους είναι μία πολύ ιδιαίτερη εμπειρία


[Για κάθε ενδιαφερόμενο, τηλέφωνο επικοινωνίας 6972496303] 



       








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.