Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΕΣΤΩΣΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΑΡΩΓΟΙ ΑΥΤΗΣ...!

Στο μέσον η Δεριμάχεια-Νίκη.

     Στο πλαίσιο των Μαιμακτηρίων, της εορτής προς Τιμή του Διός Μαιμάκτου, στο "Φιλοσοφικό Αθήναιον Εκατηβόλος", ένα αγαπητό Μέλος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" εδωρήθη με το ελληνοπρεπές όνομά της. Η Δεριμάχεια-Νίκη μας, μία πολύ καλή Τοξότρια, φέρει πλέον επάξια το όνομα μιας λαμπρής Αμαζόνας!   


     Στην αρχή της εορτής ο Βλάσης Ρασσιάς ευχήθηκε κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά για έναν ήπιο "χειμώνα" ο οποίος, για τη Πατρίδα μας προβλέπεται μάλλον "έντονος".


     Η Ιεροπρακτική Ομάδα του "Υ.Σ.Ε.Ε." υπό την αιγίδα του οποίου τελεί το "Φιλοσοφικό Αθήναιον Εκατηβόλος" μας εξάγνισε με τους υπέροχους Ελληνικούς Ύμνους:

"Κλύθι μάκαρ, πανδερκές έχων αιώνιον όμμα,
Τιτάν χρυσαυγής, Υπερίων, ουράνιον φως..."



     Η Δεριμάχεια-Νίκη ύμνησε με τη σειρά της την προστάτιδά της και οι πολλοί παριστάμενοι της ευχήθηκαν την ευμένεια των Θεών. 



     Εκ μέρους της Ομάδος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" παρέστη ο Ιδρυτής της και η Χριστίνα οι οποίοι της ευχήθηκαν εκ μέρους όλων των Συνασκουμένων το "Έστωσαν οι Θεοί αρωγοί σου!" μέσα στο πνεύμα της Πατρώας ανεξιθρησκείας που διέπει όλους μας, υποχρεώνοντάς μας να σεβόμαστε, αδιακρίτως, τις θρησκευτικές επιλογές ενός εκάστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.