Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΡΙΑ!


     Τρίτη και ...13 (!) με πολύ κέφι και μια ακόμη επιτυχία κατά την διάρκεια του Α' Διμήνου Σχολείου Ιππικής. Η Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" συγχαίρει ακόμη μία νέα Εφιπποτοξότρια η οποία τόξευσε καλπάζοντας τα πρώτα της βέλη : την Χαρά Πολυζωπούλου! Συγχαρητήρια Χαρά, πάντα χαρούμενη πάνω στους Ίππους με το Τόξο και πολλά-πολλά βέλη για να πολεμάς ό,τι μπορεί να σου χαλάει την καθημερινότητα!


     Σήμερα παίξαμε και, παρά το ότι κάθε μέρα δε κάνουμε τίποτε άλλο από το να παίζουμε, σήμερα παίξαμε έφιππη ...πετοσφαίρηση! Μπορεί αυτό να μην είναι τόσο "παιγνίδι" όσο μία ευφυής μέθοδος για να "βαθύνει το κάθισμα" του Ιππέως και να μάθουμε να ελέγχουμε καταστάσεις ασταθούς ισορροπίας, αλλά εμείς επιμένουμε τα σοβαρά να τα βλέπουμε τόσο εύκολα σαν "παιγνίδια"!


     Κατ' αρχήν, παίξαμε με τη μπάλλα έφιπποι αλλά ακίνητοι. Σιγά-σιγά παίζαμε σε τροχασμό με το ίδιο κέφι και ευστάθεια σαν να συνεχίζαμε να παραμένουμε ακίνητοι.


     Η έφιππη πετοσφαίρηση είναι ένα από τα βασικά μαθήματα που ενισχύουν την ευστάθειά μας αλλά και το ...κέφι μας!


     Ο Αρχηγός της Ομάδος Αρπάλυκος, ανέβασε τους ρυθμούς των Εκπαιδευομένων με τη γνωστή, άνετη, σχέση του με τον Ίππο. Και πριν περάσει πολύ ώρα ανέβασε ακόμη πιο πολύ τους "τόνους" του παιγνιδιού με το κέφι και τις ικανότητές του!


     Όμως, ο Αρπάλυκος, ως γνωστόν δεν είναι απλώς άριστος Ιππέας αλλά, τέλειος, Εφιπποτοξότης και αυτό τα λέει όλα! Έτσι, σε λίγο άρχισε το show γιατί ο Αρπάλυκος δε θέλει και πολύ για να μας δείξει ότι ο Bartabas μπορεί να έρθει ...δεύτερος από έναν "ΕΛΛΗΝΑ ΚΕΝΤΑΥΡΟ"...


     Βεβαίως, ο Αρπάλυκος χάρηκε αρκετούς Ίππους με τους οποίους προπονήθηκε όπως και κάθε μέρα, υπερπηδώντας εμπόδια με το άψογο στυλ του...


     ...αλλά και με το μαχητικό του στυλ της Έφιππης Τοξοβολίας βελτιώνοντας ραγδαία τις επιδόσεις του!


ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ 13...
ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"
ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΥΠΕΡΟΧΕΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.