Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΞΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΗΜΕΡΑ


     Αύριο ξημερώνει μια πολύ σημαντική ημέρα για την "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" με το επικείμενο Διοικητικό Συμβούλιο που θα εγκρίνει την ανάληψη της Ηγεσίας της Ομάδος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" από τον νέο Αρχηγό της, Αρπάλυκο, ο οποίος αρίστευσε σε μια πολυήμερη, σκληρή δοκιμασία κατά την οποία τον αξιολόγησε ο απερχόμενος Αρχηγός, κρίνοντάς τον παν-ΑΞΙΟ! Ωστόσο σήμερα και παρά τις προετοιμασίες για την αυριανή Συνέλευση, απολαύσαμε μιαν ιδιαίτερη Προπόνηση Τοξοβολίας κατά την οποία χαρήκαμε πολλά...


     Κατ΄ αρχήν, χαρήκαμε ένα σημαντικό Μέλος μας και λαμπρό Δάσκαλο της Γιόγκα, τον Πάνο, να προθερμαίνει την Ομάδα με όλη την ηρεμία αλλά και μεθοδικότητα ενός σεμνού αλλά και πολύ ικανού Εσωτεριστή.


     Χαρήκαμε, επίσης, τον Πάνο μας να μυεί στην Ενστικτώδη Τοξοβολία τρεις νέες φίλες που μας έκαναν την Τιμή να παρακολουθήσουν το σημερινό πρόγραμμά μας, καταλήγοντας σε ένα πολύ ωραίο τοξευτικό αποτέλεσμα.


     Βεβαίως, χαρήκαμε και δύο από τα αγαπημένα πιτσιρίκια της Ομάδος μας, τον Παναγιώτη και τον Κάτσπερ να τοξεύουν ακριβώς όπως και οι μεγαλύτεροί τους αλλά και να τρέχουν ασταμάτητα, δίνοντας ζωντάνια στην Ομάδα.


     Ασφαλώς, χαρήκαμε και τον νέο Αρχηγό των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" να διευθύνει την Προπόνηση! Δεν ήταν βεβαίως η πρώτη φορά αλλά σήμερα ήταν η τελευταία με την ιδιότητά του του Α' Υπαρχηγού, αφού από αύριο και επισήμως θα είναι ο Αρχηγός των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"!


     Γενικώς, χαρήκαμε τα πάντα σήμερα, ακόμη και την τελευταία βολή όλων των προπονουμένων, συμπεριλαμβανομένων και των νέων φίλων, σε μία τόξευση-ομοβροντία επί του στόχου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.