Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012


"ΣΑΡΩΝΕΙ Ο KACPER!"



     Mε τη φράση "Σαρώνει ο Κacper!" απάντησε ο Αρχηγός Βολής Αρπάλυκος, όταν ρωτήθηκε για την εξέλιξη της σαββατιάτικης Προπονήσεώς μας, αναφερόμενος στις τοξευτικές επιδόσεις του μικρού μας Πολωνού ο οποίος, εκτός από εξαιρετικός Ιππέας δείχνει να εξελίσσεται και σε εξαιρετικό Τοξότη! Πράγματι, λίγο πριν, στη Γραμμή Βολής, ενώπιον όλων των Συνασκουμένων, του Αρχηγού Βολής και του Αρχηγού της Ομάδος, ο λιλιπούτειος Kacper, με υποδειγματική στάση και κινήσεις, είχε στείλει και τα τρία βέλη του στον στόχο, κερδίζοντας με την αξία του το Τόξο με το οποίο τόξευσε και που του προσέφερε η Ομάδα! 


     Και δεν είναι υπερβολικό να υπογραμμισθεί ότι ο Kacper, οσάκις τον σημαδεύει ο φακός δίνει πάντοτε τον "ορισμό" του ..."αλφαδιασμένου" Τοξότη με την καλύτερη στάση και κίνηση!


     Όλα αυτά και επί παρουσία και της ευτυχέστατης Μητέρας του η οποία συνασκείται μαζύ μας, δίπλα στο γιο της, ως ένα ικανότατο μέλος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".


     Πολύ το τρέξιμο και γι αυτό το τοξευτικό διήμερο, με ασκήσεις κινητικής αυτοσυγκεντρώσεως. Ευτυχώς, που πάντοτε προηγείται συστηματική Προθέρμανση των Συνασκουμένων μας ώστε να είναι επαρκώς προετοιμασμένοι για την Προπόνηση που ακολουθεί, κάθε φορά!


     Όμως, αυτό το Σαββατοκύριακο η προπόνησή μας μας "έβγαλε" σε μεγαλύτερα βεληνεκή, με διαφορετικές τεχνικές και μια πολύ ευχάριστη κατάληξη. Όταν, στο τέλος της Κυριακής, ζητήθηκε από τον Αρχηγό Βολής να υποδείξει τους 4 καλύτερους Τοξότες της ημέρας, εκείνος απήντησε ότι του ήταν αδύνατον αφού όλοι οι παρατεταγμένοι στη Γραμμή Βολής, υπήρξαν εξαιρετικοί! Και εξαιρετικά ετόξευσαν και τα τρία νέα Μέλη της Ομάδος που ενώθηκαν μαζύ μας αυτό το Σαββατοκύριακο!


     Ισορροπημένη προσέγγιση, αρμονία κινήσεων, ευχάριστη διάθεση, ωραίο αποτέλεσμα, είναι αυτό που σε κάνει να χαίρεσαι όταν παρακολουθείς νέους Τοξότες να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε ένα υπέροχο, εσωτερικό, μονοπάτι!


     Και αυτή η εσωτερική αρμονία είναι το "οξυγόνο" της Ομάδος μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.