Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ...ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ


     Αρκετή δουλειά να δείχνει καλή, αρκετοί "εργάτες" να δείχνουν ακόμη καλύτεροι, αποτέλεσμα να δείχνει κάλλιστο, αυτό μας "έδειξε" η κυριακάτικη Προπόνησή μας, μιας και αυτό το Σάββατο δεν έγινε Προπόνηση λόγω της παρουσίας μας στις Πλαταιές.


     Στη σημερινή Προπόνησή μας "μετρήσαμε" τα βεληνεκή μας μέσα στα οποία "έχουμε" το κέντρο του στόχου. Καθένας από τους Συνασκουμένους απέκτησε ιδία γνώση των δυνατοτήτων του και ο γενικός μέσος όρος ήταν πολύ πιο πάνω και από τις πλέον αισιόδοξες προσδοκίες!


     Βήματα σταθερά και καθόλου ...αργά, μιας και η Παραδοσιακή Τοξοβολία ανεβίωσε πριν τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα από τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" και δείχνει ότι όχι μόνον κινείται σε άριστη τροχιά αλλά και απέδωσε άριστα αποτελέσματα.


     Σήμερα καλωσορίσαμε ακόμη τέσσερα νέα Μέλη εκ των οποίων δύο παιδιά και χαρήκαμε τις πρώτες τοξεύσεις τους μαζύ με τους συμπαθέστατους γονείς τους."Παίξαμε" με τα Τόξα ανάμεσα στα δέντρα και χαρήκαμε τις παρουσίες αρκετών Συνασκουμένων οι οποίοι αρχίζουν, πια, να επιστρέφουν από τις διακοπές τους. Κι αύριο αρχίζει μια νέα εβδομάδα με πολλά-πολλά μαθήματα Ιππασίας ανάμεσα στα αλογάκια μας... Λίγο είναι;


    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.