Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ


     Ελάχιστες ώρες μετά την ανάρτηση της δημοσιεύσεώς μας για την υπερπήδηση εμποδίου από την Χαρά η οποία είχε κάνει μόλις το έβδομο μάθημά της μαζύ μας και το ενδιαφέρον για μαθήματα υπερπηδήσεως εμποδίων στο "κόκκινο"! Τηλεφωνήματα και μηνύματα για το πως μπορούν να εκπαιδευθούν στην υπερπήδηση εμποδίων στη Σχολή μας από κάποια νέα παιδιά που, απ΄ ό,τι μας μετέφεραν ιππεύουν επί πολλούς μήνες σε Ομίλους και οι Εκπαιδευτές τους δεν τους έχουν, ακόμη, "στείλει" σε εμπόδιο!


     Αγαπητοί φίλοι, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" είναι μία Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας και αποβλέπει στην υπηρέτηση αυτής της υψηλής έφιππης πολεμικής τέχνης η οποία είναι και το επιστέγασμα της Ιππικής! Η εκπαίδευση που παρέχουμε είναι δωρεάν και, δυστυχώς, οι εργατώρες μας γι αυτήν "πεπερασμένες". Μακάρι, ειδικώς αυτές οι εργατώρες μας να ήσαν ...ατελείωτες ώστε να εντάξουμε και την διδασκαλία της υπερπηδήσεως εμποδίων που είναι κάτι πολύ πιο εύκολο και "χαμηλότερο", από εκείνο που αποτελεί το αντικείμενό μας! Για μας, ενδιαφέρον αποτελεί πάντα η κορυφή! Οι υπόλοιποι, βρείτε Εκπαιδευτές με συνέπεια στο εκπαιδευτικό τους αντικείμενο και όχι "εμπόρους" ιππικής ανεπαρκείας που "ανθούν" σε μία "πιάτσα" ιππικής ασχετοσύνης, "είδος", δυστυχώς, εν "ομοσπονδιακή υπερεπαρκεία". 


     Έτσι, επικεντρωνόμαστε στη διδασκαλία της Έφιππης Τοξοβολίας και στη Σχολή μας δεχόμαστε άτομα που θέλουν να αφιερωθούν μόνο σ΄ αυτήν.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

     Εάν ένας Ίππος ζυγίζει 450 κιλά (συν το βάρος του Ιππέως) και προσγειώνεται μετά την υπερπήδηση ενός εμποδίου 80 εκατοστών με τα πρόσθια, αντιλαμβανόμεθα με τι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΡΟΣ επιβαρύνονται οι αρθρώσεις του δυστυχισμένου αυτού πλάσματος, προκειμένου οι διαστροφικοί επινοητές της υπερπηδήσεως εμποδίων (Εγγλέζοι) να καθιερώσουν, τον 19ο αιώνα ένα "new discipline" που θα τους βοηθούσε να διασκεδάσουν την ανία τους! Εμείς, σεβόμαστε τον Ίππο και εάν τον σέβεστε κι εσείς υπηρετείστε την φυσική του κίνηση και τις φυσικές του ανάγκες!  

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.