Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟΞΑ, ΤΥΜΠΑΝΑ, ΙΠΠΟΙ


     Αυτό το "γκρουπ" είχε κάτι ξεχωριστό! Καιρός με σιγανή συνεχή βροχή, οι στόχοι ριγμένοι κατά γης ώστε να είναι ελάχιστα ορατοί, μόνο κατά ένα μικρό προφίλ τους από τους Τοξότες. Στη γραμμή βολής τρεις προχωρημένοι και τρεις αρχάριοι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" "μοιρασμένοι" ώστε οι πρώτοι να "τραβήξουν" εμπρός τους δεύτερους... Σκοπός μας η αποτίμηση της ευστοχίας ενός εκάστου με τοξεύσεις σύντονες μεν, αλλά με τους προχωρημένους να βοηθούν υπομονητικά τους αρχαρίους.


     Ανταγωνισμός κανένας, όπως πάντα στην Ομάδα μας! Αντιθέτως, ο Αλέξανδρος να διακόπτει τη ροή του για να βοηθήσει την Χαρά να τοξεύσει καλύτερα! Σχέσεις υπέροχες! Πραγματικά, πολεμική Ομάδα!


     Παιδιά οξυγονωμένα, ουδεμία σχέση έχοντα με τα γραικυλο-χαμπουργκερόπαιδα της μαζοκρατικής καφετέριας!


     Και οι έξι τόξευσαν υπέροχα! Απολαύσαμε τα βέλη του Σπυρίδωνος να διατρυπούν σταθερά και μονότονα τον ατομικό στόχο του, μετατρέποντάς τον σε ...χαρταετό και σηκώνοντας σύννεφο χώματος! Τον Αλέξανδρο να μεριμνά για την βελτίωση της Χαράς αλλά και να μη "χάνει" και βέλος! Την Χαρά στην "παρθενική" της (μόλις!) τόξευση να αποκτά συνείδηση της τεχνικής της! Τον Γεώργιο, αν και απολύτως αρχάριο να "καταδιώκει" επιτυχέστατα τον στόχο του και αρκετές φορές να τον κάνει ..."σουρωτήρι"! Τη Βαρβάρα με την κλασική ευστοχία της! Τη Χριστίνα στη τρίτη της, μόλις Προπόνηση να επιτυγχάνει αξιοπρεπέστατες τοξεύσεις με άριστη τεχνική και ευστοχία περισσότερη από την αναμενόμενη!


     Κι όλα αυτά, ενώ εκπαιδευτήκαμε και στην όπλιση-αφόπλιση του Τόξου καθισμένοι οκλαδόν στο έδαφος, με το ρυθμό τυμπάνου "ατσαλώνοντας" τους ραχιαίους μας και βελτιώνοντας την δεξιότητα οπλίσεως. Από αύριο στα ...αλογάκια μας για τα καλύτερα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.