Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" ΣΤΗ BIGA ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ




     Λίγες ημέρες μετά την έναρξη της νέας προπονητικής μας περιόδου και δύο Μέλη της Ελληνικής Ομάδος Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" ανοίγουν τον ..."χορό" της συμμετοχής μας σε Διεθνείς Αγώνες, μεταβαίνοντες στη Biga (της επαρχίας Çanakkale) της γείτονος Τουρκίας.

H επαρχία Çanakkale με την Biga στο ανατολικό άκρο της.

     Σύμφωνα με την πάγια "φιλοσοφία" μας, οι Διεθνείς Αγώνες δεν αποτελούν ευκαιρίες θηρεύσεως διακρίσεων (oι οποίες σχεδόν πάντα μας ...προκύπτουν!) αλλά "σχολεία" παροχής σημαντικών εμπειριών και βελτιώσεως των δεξιοτήτων μας. Για τον λόγο αυτό, προτιμούμε να στέλνουμε αρχάρια Μέλη μας ώστε να ωφελούνται στο ξεκίνημα της εφιπποτοξοτικής "θητείας" τους αδιαφορώντας για πιθανές διακρίσεις που πιθανόν χάνονται! Επενδύουμε μακρυπρόθεσμα στο μέλλον των Μελών μας και δεν λειτουργούμε ευκαιριακά διότι η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" δεν περιορίζει τις βλέψεις της στο "σήμερα". Η Έφιππη Τοξοβολία παραμένει "υπόθεση" χιλιετιών...!



           Χ. Θωμαίδης                                                                              Ε. Χρόνης

     Έτσι, ακολουθώντας την "παράδοσή" μας και σε αυτούς τους Αγώνες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα δύο αρχάριοι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" συναγωνιζόμενοι τους εμπειρότατους ξένους ομολόγους τους. Η διμελής Αποστολή αποτελείται από τον Χαράλαμπο Θωμαίδη (Αρχηγό) ο οποίος, ήδη, μετέσχε, σε προηγούμενη Αποστολή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" στην Αμάσεια της Τουρκίας  και τον Ευάγγελο Χρόνη.

 Χ. Θωμαίδης 


Ε. Χρόνης

     Οι δύο "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" θα μετάσχουν των Διεθνών Αγώνων στη Biga από 14ης έως 17ης Σεπτεμβρίου 2012, συνοδευόμενοι από τις ευχές όλων μας για επάξια εκπροσώπηση της Ελλάδος στη γείτονα Τουρκία, για πρόσληψη θετικών εμπειριών και για την απόλαυση της επαφής τους με τους καλύτερους Συνασκουμένους της Τουρκίας και του Κόσμου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.