Τρίτη 14 Αυγούστου 2012



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΘΡΥΑΛΛΙΔΑ

     Επισημαίνοντας το πραγματικό πρόβλημα του σημερινού ελλαδικού (και όχι Ελληνικού) πληθυσμού που δεν είναι άλλο από τη νοητική υστέρησή του (βλακεία) είχαμε, στο παρελθόν υπογραμμίσει τα παρακάτω:
  
«O ΕΧΘΡΟΣ δεν είναι άλλος από τη βλακεία του ελλαδικού (και ποτέ Ελληνικού) όχλου και αυτή τη βλακεία θα πρέπει να κατανικήσουμε μεθοδευμένα. Η ύπαρξή της επιβεβαιώνεται από το σημερινό (και όχι μόνον…) κοινωνικό αποτέλεσμα. Και η καταπολέμησή της προϋποθέτει μεγάλη υπομονή με, ταυτόχρονη, διαρκή επιφυλακή, από μέρους μας. Κατ’ αρχήν δε θα πρέπει να κάνουμε τίποτε για την πρόωρη απαλλαγή του όχλου από τις συνέπειες της βλακείας του δίνοντάς του την οποιανδήποτε «ανάσα». Αντιθέτως, θα πρέπει να συντελέσουμε ώστε ο ίδιος να συνειδητοποιήσει κατά τον πλέον οδυνηρό τρόπο τη ίδια του τη βλακεία ώστε να την "θεραπεύσει", διότι, εάν ο ίδιος δε "θεραπεύσει" τη βλακεία του πάντα θα θεωρεί ως εχθρό του (άρα, μη συνεργάσιμο) οιονδήποτε προσπαθήσει να τον λυτρώσει. Και όπως ο πνιγμένος παρασύρει στο βυθό όποιον επιχειρεί να τον σώσει, έτσι και ο όχλος, μέσα στον αδιέξοδο πανικό του φθείρει εξοντωτικά όποιον θελήσει να τον βοηθήσει με –λαθεμένα- αλτρουιστικό πνεύμα.  Προέχει, λοιπόν, να εξαναγκάσουμε τον όχλο να αισθανθεί ακόμη πιο «αδρά» τη βλακεία του επιδεινώνοντας τη κατάστασή του, με ό,τι κι αν αυτό σημαίνει και, κυρίως, με την επισταμένη αποχή μας από "σωστικές διαδικασίες"... Μόνον όταν συνειδητοποιήσει το απελπιστικό αδιέξοδο αυτής της βλακείας και διαπιστώσει ότι η μόνη έξοδός του από την τραγικότητα είναι η ενεργοποίηση των διανοητικών ανακλαστικών του, μόνον τότε μπορούμε να τον βοηθήσουμε παρεμβαίνοντας. Ποτέ πριν! Γι αυτό ας αδιαφορήσουμε στις αυτοχειριαστικές επιλογές του εφ΄ όσον ο ίδιος έτσι επιθυμεί! Ας συνεχίσει με την ησυχία και την άνεσή του να αυτοκτονεί στο καναπέ του τρώγοντας τη πίτσα του και πίνοντας τη κόλα του. Ας μη βιαστούμε να εμφανισθούμε ως πρόωροι «ναυαγοσώστες» του γιατί θα μας παρασύρει στο πάτο του τέλματός του. Ας μην παρουσιασθούμε ως «εκλόγιμη πιθανότητα» διότι ακόμη και εάν μας εκλέξει, η ψήφος ενός ηλιθίου δεν τιμά τον εκλεγόμενο ούτε τον βοηθά να υλοποιήσει ευφυές έργο. Άλλωστε, εμείς οι Έλληνες είμαστε υποχρεωμένοι όχι μόνον να σεβασθούμε την ελευθερία της προσωπικότητος του «άλλου» (πολλώ δε μάλλον του ηλιθίου)  αλλά και να την απαιτήσουμε…! Στο τέλος, όταν ο όχλος καταφέρει να "θεραπεύσει" τη βλακεία του, τότε η εξεγερτική Επανάσταση θα γράψει τον πλέον επιτυχημένο επίλογο της παρακμής! Ποτέ πριν…!»

     Στην περίπτωση της λαθρομεταναστευτικής εισβολής και της εκ των "έσω" αλώσεως της Ελλάδος και πάλι πρωταγωνιστεί η ίδια βλακεία του μείζονος πληθυσμού της!

     Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η λαθρομετανάστευση συνιστά ριζική αλλοίωση μιας Κοινωνίας εκθέτοντάς την σε ήττα αποσυνθέσεως άνευ «πυροβολισμού»! Εάν μία χώρα ηττάται υπό συνθήκες πολέμου, πολύ πιο ύπουλα και αιφνιδιαστικά "γονατίζει" από την αποσύνθεση της ίδιας της Κοινωνίας της, κάτι που μπορεί να επιτύχει η «κερκόπορτα» της λαθρομεταναστεύσεως και εισβολής ανεξελέγκτων αλλοφύλων οι οποίοι σε δεδομένο χρόνο θα την νοθεύσουν, θα την αλλοιώσουν, θα την μετατρέψουν σε μάζα ανίκανη να έχει γνώση της ταυτότητος και του προορισμού της, με αποτέλεσμα την αμαχητί παράδοσή της στον οιονδήποτε!

     Κατ’ αρχήν, η λαθρομετανάστευση εξυπηρετεί μόνον συμφέροντα αντίθετα προς την Κοινωνία που την υφίσταται γι αυτό και όσοι την υποδαυλίζουν διαπράττουν έγκλημα κατά του Πολιτισμού και της Κοινωνίας άξιο ανάλογης τιμωρίας.

     Η λαθρομετανάστευση αντίκειται στον Πολιτισμό διότι υπηρετεί το δουλεμπόριο το οποίο, επ΄ ουδενί θα πρέπει να υπάρχει σε μία πολιτισμένη Κοινωνία! Ο λαθρομετανάστης, εκτός της εκμεταλλεύσεώς του ως φθηνών εργατικών χειρών, δεν θα μπορέσει να μορφωθεί όπου και εάν βρεθεί με αποτέλεσμα να διευρύνει το στίγμα της αμορφωσιάς σε μία Κοινωνία και, ως μη ικανός να εννοήσει νομοθεσία, ουδέποτε θα εννοήσει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του ως Πολίτου μιας Κοινωνίας, με συνέπεια ο ίδιος να παρατείνει μέχρι θανάτου την υποτίμησή του ως Ανθρώπου και την εκμετάλλευσή του. Τέλος, ως λάθρα βιών, ουδέποτε αποκτά επαφή με τον Πολιτισμό της Κοινωνίας στην οποία θα βρεθεί με αποτέλεσμα να παραμένει μέχρι τέλους αναφομοίωτος και αποσκορακιστέος με ό,τι προσβλητικό για την προσωπικότητά του, αυτό σημαίνει! Η λαθρομετανάστευση, λοιπόν, είναι έγκλημα κατά του Ανθρωπισμού και όσοι ενέχονται σε αυτό είναι ένοχοι εγκλήματος καθοσιώσεως!

      Ο λαθρομετανάστης, υποκείμενος στις ανάγκες επιβιώσεως, δεν μπορεί να εργασθεί νομίμως, οπότε, υπόκειται σε απάνθρωπη εκμετάλλευση! Και αυτή η αναπόφευκτη εκμετάλλευση του λαθρομετανάστη θα «εισπραχθεί» από επιτηδείους της παρα-εργασίας, της παρα-οικονομίας και των κυκλωμάτων που παράγουν εγκληματικότητα! Η «χρήση» του ως φθηνών εργατικών χειρών κατεδαφίζει το εργασιακό «οικοδόμημα» της Κοινωνίας που τον υφίσταται, ακυρώνει το εργασιακό δίκαιο, ευτελίζει την ίδια την εργασία! Παραλλήλως, καταργεί το ασφαλιστικό σύστημα διότι, ασφαλώς, ο λαθρομετανάστης ως ανασφάλιστος επιδεινώνει την αποτελεσματικότητα του ασφαλιστικού συστήματος οδηγώντας το μαθηματικά σε κατάρρευση.

     Υπό τις δύο παραπάνω αυτονόητες αρνητικές επιπτώσεις, γίνεται αντιληπτό ότι η ίδια η Κοινωνία θα πρέπει να αποτρέπει την λαθρομετανάστευση στην επικράτειά της  και οι Πολίτες της να παραστέκουν φρουροί των «συνόρων» της… Έτσι, αναδεικνύεται ένα εύλογο ερώτημα : αφού η λαθρομετανάστευση στρέφεται άμεσα εναντίον της Κοινωνίας  η οποία την υφίσταται, «ποιον» πραγματικά ωφελεί και «ποιος» ενέχεται, πραγματικά, γι αυτήν την εισβολή που εξουδετερώνει Κοινωνίες χωρίς μία «πιστολιά»; Η απάντηση είναι αυτονόητη : η λαθρομετανάστευση ωφελεί ΜΟΝΟΝ τους ΕΧΘΡΟΥΣ της Κοινωνίας την οποία επηρεάζει και οι εχθροί αυτοί μπορεί να είναι εξωτερικοί, εσωτερικοί ή ταυτοχρόνως και οι δύο.

     Κατά κανόνα, η λαθρομετανάστευση παρέχει μία «πλατφόρμα» αλληλο-προωθήσεως κοινών συμφερόντων στους εξωτερικούς κι εσωτερικούς εχθρούς μιας Κοινωνίας και αυτό είναι πασιφανές στην περίπτωση της σημερινής Ελλάδος της οποίας οι εθνικές αντιστάσεις κρίθηκαν ανυπέρβλητες για μία μετωπική στρατιωτική κάμψη από τους «ενδιαφερομένους» μεταπολεμικούς «νομείς» της αλλά και τους πάντοτε υποβλέποντες «γείτονες». Η Ελλάδα, η οποία από την παραμονή του θανάτου του Ι. Μεταξά κυβερνάται από τις βρεταννικές και, μεταπολεμικώς, από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, ως εκ του πολεμικού της «παρελθόντος»,  δεν θα μπορούσε να υποταγεί και να αλλοτριωθεί με την χρήση στρατιωτικής ισχύος (δεν ήμασταν, άλλωστε Βιετ-Ναμ…) αλλά μόνον με την υιοθέτηση ευφυέστερων τακτικών που θα έκαμπταν έναν αποβλακωμένο λαό που, όμως, ο Ελληνικός δεν ήταν! Έτσι άρχισε μεθοδικά η αλλοίωση της εθνικής ευφυίας των άλλοτε Ελλήνων, με την εισαγωγή στην άλλοτε Ελληνική Κοινωνία, μαζικών ψυχοτεχνικών αγωγών  οι οποίες είχαν ως στόχο την απονεύρωση της εθνικής μνήμης και της αποκοπής των λώρων εθνικής καταγωγής, μέσα από την διάδοση μιας «οικουμενικής αντιλήψεως» δήθεν «πανανθρωπίνων ιδεωδών»! Η εισαγωγή αυτών των μαζικών αγωγών πέρασε μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες της δεκαετίας του ’60 αφού επείσθησαν οι κατέχοντες την εξουσία σ’ αυτή την Χώρα στην οποία, άλλωστε, επί τούτου προωθήθηκαν.

     Η, μεταπολεμικώς, καλοστημένη από το Λάγκλεϋ συστηματική νόθευση της Κοινωνίας μας με ανθελληνικές νευρώσεις και συμπλεγματικές ενοχές, με την παράλληλη υποστολή του εκπαιδευτικού πήχεως ο οποίος κατέληξε στο ναδίρ, έφερε το πολυπόθητο για τους εχθρούς μας αποτέλεσμα ώστε να καταφέρουν, επί τέλους να πείσουν τους ελλαδίτες πλέον (και όχι Έλληνες, ως μη διαθέτοντες Ελληνική συνείδηση και Παιδεία) όχι μόνον να μην ανθίστανται επί δεκαετίες στην ολοφάνερη μεθόδευση αλώσεως της χώρας από λαθροεισβολείς αλλά και να παραμένουν ευμενώς ουδέτεροι στην λαθρομετανάστευση! Ποιος όμως και πώς «άνοιξε» την κερκόπορτα της λαθρομεταναστεύσεως στην Ελλάδα;  

     Αυτή, καθαυτή, η λαθρομετανάστευση δεν επιτυγχάνει εάν η «κερκόπορτά» δεν ανοίξει εκ των «έσω». Αυτή η «κερκόπορτα» αν άνοιγε εκ των «έξω» θα ήταν τακτικός στρατιωτικός πόλεμος! Ανοίγει μόνον από «μέσα» γι αυτό και ανοίγει «αθόρυβα», απρόβλεπτα εγκαταλείποντας ξαφνικά ακάλυπτα τα θύματά της που βρίσκονται στο εσωτερικό… Στην Ελλάδα, η «κερκόπορτα» της λαθρομεταναστεύσεως άνοιξε με το χέρι του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος, ως «υπουργός εξωτερικών» της προδοτικής «κυβερνήσεως» του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, άνοιξε για πρώτη φορά τα σύνορά μας, επιτρέποντας στο πρώτο κύμα τέως βαρυποινιτών στις φυλακές της Αλβανίας να κατακλύσουν την Αθήνα! Υπό το πρόσχημα «φιλανθρωπικής» αντιμετωπίσεως, ο Αντώνης Σαμαράς άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου για την κατάκτηση της Ελλάδος από τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που ακολούθησαν υπό τις  προδοτικές, επίσης, «κυβερνήσεις» που ακολούθησαν! Και πάλι η «δεξιά» και όχι η «αριστερά» είχε επαναλάβει την …μυριοστή προδοσία κατά της Πατρίδος με την υποστήριξη των «δεξιών» ψηφοφόρων της, αφού στην Ελλάδα η «αριστερά» δεν χρειάζεται να χρεωθεί περισσότερες εθνοπροδοσίες από την εποχή του Μπελογιάννη! Και αυτό απεδείχθη, επίσης, ευφυής πρόνοια του Λάγκλεϋ το οποίο, διατηρώντας στο απυρόβλητο την «αριστερά» διαθέτει σήμερα την χρυσή του εφεδρεία στο πρόσωπο του «ΣΥΡΙΖΑ» ώστε να μπορεί να εξουσιάζει την Ελλάδα και μετά τα όσα, τραγικά, θα επακολουθήσουν! Στο Λάγκλεϋ αποφασίζουν ευφυείς κατά των ανοήτων και είναι φυσικό ο αγώνας να είναι άνισος! Το ζήτημα είναι ως πότε οι βλάκες θα παραμένουν εν αγνοία του μειονεκτήματός τους παρά το ότι υφίστανται «βαθιά στο πετσί» τους τις συνέπειες της βλακείας τους…

     Και εν όψει όλων αυτών, ο ελλαδικός πληθυσμός εξακολουθεί να λάμπει με την βλακεία του. Και δεν αναφέρομαι στους πάσης φύσεως οίκοθεν νοουμένους ως ελαττωματικούς, είτε «αριστερούς» (ο θεός να τους κάνει…) είτε στους πάσης φύσεως «δεξιούς» (επίσης επικαλούμαι το αυτό…), αλλά σε εκείνους που δηλώνουν «Εθνικιστές» και «Πατριώτες» παραμένοντας απλώς ηλίθιοι ως στοχοποιούντες τους λαθρομετανάστες αντί να στοχοποιήσουν εκείνον που ανοίγει «κερκόπορτες»! Αντί, λοιπόν, όσοι δηλώνουν «υποψιασμένοι» για την επιχειρούμενη εδώ και δεκαετίες λαθροεισβολή να κόψουν το χέρι του Αντώνη Σαμαρά και όλων των μετά από αυτόν εθνοπροδοτών που διατηρούν ορθάνοιχτη την «κερκόπορτα», προτιμούν να καταδιώκουν μεμονωμένους λαθρομετανάστες στα στενοσόκακα λες και αν μειώσουν τον πληθυσμό τους κατά μερικούς θα λυθεί το πρόβλημα σαν να μπορούσε να περιορισθεί η υγρασία στη Κέρκυρα αφαιρώντας ένα φλιτζάνι …θάλασσα από το Ιόνιο! Είναι απορίας άξια αυτή η προβοκατόρικη επιμονή των ηλιθίων διωκτών μεμονωμένων λαθρομεταναστών να μην εννοούν ότι με την βλακώδη τακτική τους ενισχύουν την λαθρομετανάστευση ηρωποιώντας ως θύματα τους λαθροεισβολείς… Όμως, οι ηλίθιοι διώκτες μεμονωμένων λαθρομεταναστών που νομίζουν εαυτούς ως «Εθνικιστές» και «Πατριώτες» δεν είναι ό,τι πιο επικίνδυνο για τις μαθηματικά τραγικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν. Οι ίδιες οι κρατικές μυστικές υπηρεσίες μεθοδεύουν την εκτροπή και κατάπνιξη της λαϊκής εξεγέρσεως η οποία αναμένεται χωρίς καμιάν αμφισβήτηση από τους πάντες!

     Ήδη, αρχίζει να εφαρμόζεται το σενάριο των «εκδικητικών βιαιοπραγιών» κατά μεμονωμένων λαθρομεταναστών από δήθεν «εθνικιστές» που δεν είναι άλλοι από κρατικοί προβοκάτορες οι οποίοι επιδιώκουν να διαμορφώσουν «εξελίξεις» παρασύροντας, βεβαίως και κενοκέφαλους συνοικιακούς ροπαλοφόρους ξωπίσω τους… Τα κρούσματα βιαιοπραγιών κατά μεμονωμένων λαθρομεταναστών που προβάλλονται κατά κόρον από τους υπαιτίους της λαθρομεταναστεύσεως δεν είναι παρά μια κακοστημένη προβοκάτσια καταπνίξεως της λαϊκής οργής και παρατάσεως του εφαρμοζόμενου πλάνου αλώσεως της Χώρας.   

     Εν όψει αυτών των εξελίξεων, χρέος των Ελλήνων Πατριωτών είναι η συσπείρωση προς αντιμετώπιση των πραγματικών υπαιτίων της λαθρομεταναστεύσεως  που, ασφαλώς, δεν είναι οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες αλλά οι προδότες «κυβερνώντες» και οι παρακρατικοί "μηχανισμοί" που διατηρούν στην εξωνημένη δημόσια διοίκηση, στον στρατό, στην αστυνομία και στη δικαιοσύνη! Οι Έλληνες Πατριώτες γνωρίζουμε καλώς ότι αν κοπεί το «χέρι» το μαχαίρι παραμένει αδρανές… Γι αυτό χρέος μας είναι η κοινή συσπείρωση προς άμεση εξόντωση των εσωτερικών υποθαλπόντων την λαθρομετανάστευση, οποιανδήποτε θέση και εάν κατέχουν… Και όσοι φορείς Πατριωτισμού αποστασιοποιούνται από τον ρόλο του προβοκάτορα, θα πρέπει ευθαρσώς να κατονομάσουν τους πραγματικούς υπαιτίους της λαθροεισβολής, επικεντρώνοντας  τα «σκοπευτικά» τους κατ΄ αυτών, διαφορετικά θα έχουν να απολογηθούν όχι μόνον για την παρατεινόμενη βλακεία τους αλλά και για την τελική άλωση της Πατρίδος!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.