Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Η Α(Θ)ΛΗΤΙΚΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΠΑΕΙ ...ΣΥΝΝΕΦΟ

     Αν δε μπει ΑΜΕΣΩΣ λουκέτο στους άθλιους δημοκρατικότατους α(θ)λητικούς φορείς της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού  μέχρι να τους ξεκαθαρίσουν από τους διεστραμμένους υψηλούς "παράγοντές" τους, η διαστροφική παιδοφιλία θα εξακολουθεί να πηγαίνει ...σύννεφο, μολύνοντας ψυχές νέων παιδιών κι εξαχρειώνοντας τα κοινωνικά μας ήθη.

     Οι διαστροφικοί  δημοκρατικότατοι "αντιφασίστες" παιδεραστές εξακολουθούν να βιάζουν καθημερινώς παιδικές ψυχές καλυπτόμενοι πίσω από "αθλητική" ιδιότητα χωρίς η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να δείχνει ότι μπορεί να διακρίνει τους πραγματικούς προπονητές από τους κοινούς ανώμαλους!

     Οι Γονείς βρίσκονται σε απόγνωση διστάζοντας να στείλουν τα παιδιά τους να αθληθούν φοβούμενοι τους ανώμαλους οι οποίοι κυκλοφορούν στους αθλητικούς χώρους "μεταμφιεσμένοι" σε "προπονητές" και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού παριστάνει την ...αόμματη!

     Σήμερα, 25/6/2012 διαβάζουμε:


      "Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε και ένας 46χρονος γυμναστής και προπονητής μπάσκετ ομάδων παίδων στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατείχε βιντεοκασέτες με βιντεοσκοπημένο από τον ίδιο ανήλικο άτομο να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις. Συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία συνολικά τρεις ημεδαποί, ηλικίας 17, 46 και 42 ετών, για «πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου»."

     "ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" οι συστημικοί αντιφασίστες που "καταδικάζουν" τα χαστούκια του Ηλία Κασσιδιάρη αλλά δε βγάζουν τσιμουδιά για τους ανώμαλους προστατευομένους τους τους οποίους διορίζουν ως "προπονητές" εξαχρειώνοντας ολόκληρη την ήδη καταρρέουσα Κοινωνία μας!

     Ως πότε ρε ανώμαλοι θα σας ενοχλεί ο Φασισμός και όχι η ίδια η ψυχική διαστροφή σας; Ως πότε η εισαγγελική έρευνα θα κλείνει τα μάτια στο κατώφλι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μη τολμώντας να μπει και να ρωτήσει ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ "ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ" ..."ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ"; Πόσες φορές θα ξαναδούμε το ίδιο "έργο"; 

     Tιμή της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" που ΠΕΡΙΕΦΡΟΝΗΣΕ την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και όλες τις Ομοσπονδίες, λειτουργώντας αξιοπρεπώς, χωρίς κρατικές επιχορηγήσεις και μακράν των εστιών ψυχικής ανωμαλίας που "καλλιεργεί" το α(θ)λητικό σύστημα σ΄ετούτο τον σοδομικό τόπο!

     ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ που τολμάτε να μιλάτε για ..."Αθλητισμό"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.