Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΒΕΛΩΝ


     Μέσα στο ευρύτερο εκπαιδευτικό πλαίσιο των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" η Εφιπποτοξότρια Φλώρα Γ. Παπαδοπούλου προσέφερε στα Μέλη μας ένα ειδικό σεμινάριο επισκευής βελών, την Κυριακή 3η Ιουλίου 2011, στον προπονητικό μας χώρο.


     Είναι ευνόητο ότι στις, οικονομικώς, "δύσκολες ημέρες" που περνάμε, κάθε έξοδο μικρό ή μεγάλο θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με σύνεση και σωστό προγραμματισμό και η Τοξοβολία μας έχει ένα κόστος αναλωσίμων που θα πρέπει, όσο γίνεται, να περιστέλλεται. Έτσι, τα βέλη τα οποία είναι κοστοβόρα κι εύθραυστα, θα πρέπει να επισκευάζονται από τους ίδιους τους τοξότες ώστε να επαναχρησιμοποιούνται και να "μακροημερεύουν". Σ' αυτό βοήθησε το σεμινάριο της Φλώρας μας η οποία, αφού φρόντισε να εκπαιδευθεί η ίδια και να προμηθευθεί τις σχετικές συσκευές, κατόπιν έθεσε τις γνώσεις της αλλά και τον εξοπλισμό της στη διάθεση των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" για το ομαδικό συμφέρον, κάτι για το οποίο θερμώς την ευχαριστούμε!


     Το σεμινάριο είχε πολύ ενδιαφέρον αφού συνοπτικά μας δίδαξε την χρήση ενός εξοπλισμού ο οποίος κάνει "τυφλοσούρτη" την διαδικασία της επισκευής των βελών μας ώστε να μπορεί ο καθένας να την επιχειρεί μόνος του.


     Αρκετά Μέλη μας δοκίμασαν μια πρώτη αρχή στη νέα μας γνώση και διαπιστώσαμε το πόσο εύκολο είναι να νοικοκυρέψουμε και τη φαρέτρα μας και το ...πορτοφόλι μας!


    Και η Φλώρα μας έκανε να χαρούμε μια τεχνική διαδικασία με πολύ χαλαρή διάθεση, μια διάθεση που αποτελεί τη "σφραγίδα" της ομαδικής μας επαφής και σχέσεως.


     Η Φλώρα μαζύ με τον εξοπλισμό επισκευής βελών μας χάρισε και ένα εξυπηρετικό αναδιπλούμενο τραπέζι εργασίας με έξι καθίσματα, ώστε, οι ενδιαφερόμενοι να επισκευάσουν τα βέλη τους, να μπορούν να το κάνουν διακριτικά, χωρίς να επιβαρύνουν με μόνιμες εγκαταστάσεις τον χώρο ολυμπιακών προδιαγραφών ο οποίος μας φιλοξενεί.


     Εκτός από την Φλώρα η οποία ευγενώς μας προσέφερε γνώση κι εξοπλισμό, ευχαριστούμε τον κ. Νικόλαο Ελευθερίου της "TOXOSPORT" ο οποίος, επίσης ευγενώς, εκπαίδευσε την Φλώρα μας.



      Όμως, τη συγκεκριμένη ημέρα δεν αρκεστήκαμε στο, πολύ χρήσιμο, σεμινάριο επισκευής βελών, αλλά προπονηθήκαμε στην Παραδοσιακή Τοξοβολία...


 ...υποδεχθήκαμε και μυήσαμε στην Τοξοβολία μας 4 ακόμη νέα Μέλη μας και, βεβαίως...


...συνεχίσαμε έως το βράδυ και με μαθήματα Ιππασίας!


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ


ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"

ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.